Dnzalya Kızlar haberi duydunuz mu çok etkiliyor beni sizide etkiliyor mu bu konulari konuşmayı sevmem ama cinnet geçirecem yeminle ne demek bebeklerin mamasina içki karıştırıyorlar bu hemşireler de hiç mi vicdan yok ya bebek ler ölmüş ya
Hnfcls Dnzalya o kadar da değildir herhalde yani içkiyi nereden buluyorlar ona para ödüyorlar bebeklerin mamasına koymak için mi Hani bu kadar olabileceğini de düşünmüyorum varsa da Allah onların hepsine sorsun Bunun hesabını gerçekten her şeyi sorgular olduk her şeyden korkar olduk her şeyden şüphe duyar oldum Allah sonumuzu hayır eylesin
Dnzalya Hnfcls internette yaz bak millet ayağa kalktı ya bebeğin mamasina hastanede içki karıştırıyorlar mis
TugceOrak Hnfcls içki değil bahsedilen, alkol. Hastanede dezenfekte işlemleri için kullanılan alkolden bahsediyorlardır. O da su gibi olduğu için karıştırmış olabileceklerini düşünmek istiyorum ben 🥹 Bu da olmasın yani artık bunu da yapmasınlar 🥹
Dnzalya Gamze3406 bence siz biraz haber izleyin anne bangir bangir elinde otopsi raporu ile hastaneyi yıktı bı aç bak bı istersen bilip bilmeden konuşmam ben meslegimden ötürü
Gamze3406 Enfal_06 haberi nerenizden okuyorsunuz!!! Dnzalya iyi işte iyi oku iyi araştir, içki dediğin saf alkol bilerek yapılan birşey değil yanlişlikla olan birşey. Olayı anla öyle konu aç.
Dnzalya Gamze3406 ha saf ha alkol verilir mi sence bu senin gibileriyle hiç vaktimi boşa harcayamam sen olsan sende vereceksin heralde yanlışlıkla saf alkol verdiler ne saçma ne kadar yaratıcı aşırı etkilendim ya hemşire yanlışlıkla saf alkol verirmi şişeden anlar ya gözünüzü sevim 1 çocuk tamam diğerlerine de mi yanlış likla verildi
Gamze3406 Dnzalya inanmak istediğine inan, olay türkiyede bile olmuyor, kıbrista oluyor, savcılık belgeleri ortada ama cahillik başka işte. Okumak okumak doğruyu okumak. Ahh ahhh 😅
Dnzalya Gamze3406 biz Türkiye’de demedik zaten orda çalışan ailelerimiz var o hastanede onlardan geldi haber içlerinde olanlardan bende avukatım herşeyin farkındayım bu işin içinde değilsin bilmiyorsun olayı sen
Dnzalya Gamze3406 Kıbrıs’ta da yaşadım merak etme ne kadar rezil bir yer olduğunu biliyorum ondan kaçtık geri geldik
Dnzalya Gamze3406 şuan mesleğimi yapmıyorum ev hanımıyım hamilelik kötü geçiyor sen ne okudun çok merak ediyorum ya cidden lise terkmisin yoksa orta okul terkmi
Dnzalya Gamze3406 savcı olsaydın bu şekilde konuşmazdın zaten seni ve senin gjbileri çok iyi anlıyorum
Dnzalya TugceOrak inanmıyorum yada inanamıyorum ama inşallah bunuda yapmak istemezler çok üzgünüm 😭 bildiğim şeyler var olduğu için çok üzgünüm yakın akrabam çalışıyor o hastanede ondan duydum gerçeğini
Hnfcls TugceOrak yani cidden olmasın artık bunlar neyin kafasını yaşıyor bayan içki yazmış ben ona göre yorum yaptım sizin dediğiniz gibi olabilir ama içki imkansız yani