Mucizem00 Kızlar 12 haftalık olduk son 3 haftadır nerdeyse hergün şiddetli bir baş agrım var artık delircek gibi oluyorum dün randevum vardı sormayı unuttum ne iyi gelir ne geçirir Allah rızası yardım edin🙏🙏🙏
Sila7166 Mucizem00 benimde o haftalarda oyle cok agrilarim olmustu 1 ay felan surdu bas agrim sonra kendi gecti sukur bisey yapilamkyo malesef hormonlardan demisti doktorum ebnde hergun ilac icmek istemedim cektim agriyi
Myybayb Mucizem00 Bende 17 haftalık hamileyim ve aşırı derecede baş ağrım oluyor her gün neredeyse hic bir seyden keyf alamaz oldum bi şeyler yemek bile çok ağır geliyor elimi kaldıracak hal bırakmıyor
Mucizem00 bulutunannesi33 ya çok kötü bir agrı ama vala çekilmez olmaya başladı artık hergün agrıyor 😖
bulutunannesi33 Mucizem00 gecer cnm bı kac haftaya prol ıceblrsn dayanamıyosan bana dktr vermstı sen sor dktruna
Mucizem00 Sila7166 Aynen canım parol var ama oda hiçbir işe yaramıyor işe yaramadığı için içmekte istemiyorum dediğin gibi
GmysRmzn Ben 21 girdim hala devam ediyor 14 haftada baslamisti bende parol icmiyorum dayanmaya calisiyorum ama zorlaniyorum
Fehmer Bizde 12 haftalığız benimde ara ara baş ağrım çok fazla oluyo anca başımı yastığa koyunca biraz uyuyunca geciyo yoksa dayanılmaz