zelihayaman1 kıxlar gecelrri kusıyorum atkasında kan srtık gücüm kalmadı ve prilam kulanmama rahmen benım gibi olan varmı nemzn gevıcek
Leyli_gul zelihayaman1 Bende 3.5 ay kustum kilo verdim hatta artık ama 4 aya girince kesildi birden az kaldı bacım dayan inşallah geçecek
Cinardic zelihayaman1 off Allah yardım etsin ilk gebeliğimde 41 haftada doğum yaptım ameliyata giderken bile kustum safra geliyor artık ögürmekten, bunda da 13 haftalığım hala devam ediyor kusmalarım
Yetersavas zelihayaman1 prizin kullan belki iyi gelir ilk gebeliğimde bende böyleydim ikinci gebeliğim doktor mide bulantısı için prizin yazdı gece yatmadan içiyorum bitane gün boyu rahatım gebeliğim mi rahat acaba bilmiyorum midem falan bulanmıyor hiç
Aalyaaren Benimde aynı sizin gibiydi 19. Haftaya kadar kusmaktan kan geliyordu boğazımdan 24 haftalık oldum prilamı bıraktığım gün yine kusuyorum. Her gece yatmadan 2 tane içip yatıyorum doktorumla böyle çözüm bulduk sizde bir deneyin isterseniz
gkceeclkk Bende öyleydim 16.haftaya kadar sonra yavaş yavaş kesildi prilami gece yatmadan 2 tane ictim sabah kahvalti yapip 1 tane daha ictim o şekilde bitti
Aleynaceyhannnn zelihayaman1 benim de aşırı bulantım olmuştu 12.haftada geçti çok şükür ama sizi korkutmak istemem ben normal vajinal kanamadan dolayı hastanede yatarken odamdaki diğer hastanın yatış sebebi kusarken kan gelmesiymiş doktorunuza bunu söylediniz mi eğer çok fazla geliyorsa takip altına almak isteyebilir