Irem5858 58ee canım merhaba fotoğraf çekimine izin veriyormu nasıldı sert bir adam diyorlarda birde ultrason görüntüsü verdimi
ozlemkocc duygu1111 nasıl randevu buldunuz nasıl geçti acaba bilgi verebilirmisiniz? Ben ilçeden geleceğim için o hastaneye gitmiyorum herkese bakiyolarmi ?
duygu1111 ozlemkocc herkese bakmıyor diye biliyorum ben riskli gebeydim 15-20 gün önceden gün almıştım 20 dakika bakıyor
Seydakrb duygu1111 merhaba bende randevu aldım sadullah bey e acaba tam detaylı bakıyor mu her sey bellı olıyor mu bılgı verır mısınız rıca etsem sızın muayene nasl gectı
Seydakrb Pinar58eslem muayeneden cıktıktan sonra yazarım dusuncelerımı🥰 ınsallah rabbım guzel haberler almamızı nasıp eder sağlıkla kucağımıza alırız ınsallah🥰🌸
Pinar58eslem Seydakrb inşallah düşüncelerinizi merak ediyorum beni de haber edin inşallah siz neden gidiyorsunuz o doktora acaba
Irem5858 Potter58 canım merhaba nasıldı sadullah bey üzerinden çok zaman geçmiş sizin ama bende yaptıracağımda
yildirim2411 Irem5858 çok ilgili birisi değildi yanındaki arkadaşlarıyla konuşuyordu sürekli. Detaylı Bittikten sonra bebeğin yüzünün renkli halinin fotoğrafını çektim
Irem5858 yildirim2411 bittikten sonramı söylüyorsunuz canım çekebilirmiyim diye kaç dakika sürdü bide