Kubra6694 Senonif Merhaba, 10. Haftamda flan denemiştim kopurmedi. Şu an 38. Haftamdayim ve kızım olacak yani dogruluguna inanıyorum
edis22 Senonif bu dediğiniz cinsiyet tahmini için yapılıyormuş. Kayınvalide iz cinsiyeti merak etmiş sanırım😂
Akrepkadini Senonif bende hamilelikte şüpheleniyorum ama hamile olduğumu görmekten korkuyorum hahahaha
Senonif Akrepkadini leke geliyor açık pembe hiç pıhtı yok ama adet mi başlıyor acaba diye düşünüyorum çünkü karın ağrım da var modum çok düştü, sabah doktor muayenesine gidebilirim belki bilmiyorum bakacağım
Abcdfghe Gulsum_ats bu mesajdan sonra bende denedim benimkide köpürdü. Adete 6 gün var olabilir mi 😂😂😂. Ama bugün B12 iğnesi oldum o da etki eder mi bilmiyorum.
Donaldvetomris Abcdfghe benim 13.haftam bitmek üzere ben denedim ama köpürmedi sanırım idrarın asitli yapısı ile ilgili diye düşünüyorum
Akrepkadini Senonif ay onun aynısı bende de oldu çok açık baya açık pembe leke geldi çok minik adet olucam sandım ama olmadım
_Feslegennn__34 Ahmetmom bende yaptım şimdi mesajlardan sonra ikisinde denedım çamaşır suyu turuncu gibi koyu renk oldu köpürdü karbonta baya köpürdü ben 8 gün önce çatlatma iğnesi aşilama oldum iğne etkısı galıba 😂
Cnhavva Senonif bende denemiştim hamile değilken kopurdu hatta emin olmak icin bekar arkadasima da denettim daha cok kopurdu İdrar asitli ikisi karisinca kopuruyo yani mantiken
Akrepkadini Ben ilk gebeliğimde tam adetimden sonra 1. Ayda verdim kanı o zaman belli oldu. idrarda biraz geç belli oluyor hamilelik ben kan testi verdikten sonra idrar testi yaptım 4. Dakikada çizgi belirdi
Kubra6694 Lumlum Normalde bunu cinsiyet için yaparlar kopururse erkek kopurmezse kız denilir. Benim şimdiye kadar inandığım tek şey bu. Çünkü bende hiç kopurmedi ve gerçekten kız cinsiyetimiz