Iraz danla2711 amin inşallah benim 2. Gebeliğim Allah herkesin gönlüne bgore versin inşallah bekleyen herkesin 🙏🏻💞
Ebru_ebru Iraz bir sorum olacaktı benim dün sağ bacak üst kısım sızlıyordu bugün sol alt sızlıyor normal mi bunlar sizce ?
danla2711 ArasMom__ ay yok valla belli değil çıldıracağım meraktan😂😂 haftaya kontrol var 12+4 olucaz o zaman aşkım 🥰doktorum 4 buçuk aylıkken belli olur dedi ama inşallah bizimki biraz edepsiz olurda şak diye gösterir😂🥰
bengu_10 ArasMom__ bende aynıyım valla yiyorum bazen sizin gibi biraz tuz atmanızda fayda var çok azcık tansiyonunuzu düşürmesin dikkat edin tansiyon önemli 🌸💕
Aslaninannesi_ Canım bende bi ara öyleydim doktor tansiyonunu takip et çok düşürme demişti sende dikkatli tüketebilrsin
Yogurtlupilav ArasMom__ ilk çocuğumda limon, portakal, greyfurt gibi sürekli narenciye tükettim canım çok çekiyordu. Oğlum doğdu ve ennn sevdiği şey limon. Limon gördü mü dayanamaz dişleye dişleye yer 😄
ArasMom__ Yogurtlupilav evet bebeklerde doğunca annenin yediğini seviyormuş ☺️ eltim kızında da oğlunda da çok yemiş şimdi kızıda oğluda çerez gibi yiyiorlar 🤣
ArasMom__ danla2711 bide yanıltırlar diye korkuyorum öğrenip bişeyler almak istiyorum daha hiçbirşey almamışım