Hadicanimsendee13 KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 4 TE İĞNEMİ YAPTİRDİM BU AY FEMARA +OVITRELLE TEDAVİSİ GÖRENLER BIRLIKTE BEKLEYELİM 🫶🏻
Gzmom Hadicanimsendee13 bende bu ay ilk defa böyle birşey yapıcam nasıl oluyor bu olay bana biraz anlatırmısın rixa etsem doktor üçüncü günü çağırdı beni adetin şuan ilk günümdeyim 🫣 ilaç vericem dedi sonrasını hatırlamıyorum ipne olayı falan nasıl oluyor
Mrwezyn1 Hadicanimsendee13 bende perşembe günü sabah saat 10.00 da iğnemi vurdum canım beklemedeyiz artık inşallah güzel sonuçlar alırız ❤️
Byzz61 Hadicanimsendee13 bende femera kullandım bugün biteli 6 gün oldu ama adetim dün bitti daha ilişki olmadı. Sizin kaçıncı günde büyüdü iğne oldunuz ?
Hadicanimsendee13 Ben adetin 5.günü başladım femara kullandım 5 gün sabah akşam ilaç bitince kont gittim benim yumurtalar dirençli oldugu icin geç büyüdü 19 mm büyüklüğünde olunca iğne veriyo iğneden sonra 3 gün ilişki sonra gün aşırı gecikme oluncada test 👍🏻
Mrwezyn1 Hadicanimsendee13 benim yumurta 22 mm idi çarşamba ilişki perşembe iğne cuma ve cumartesi ilişki demişti
Hadicanimsendee13 Mrwezyn1 malesef tedavim yarim.kalmisti takipli oldugum hastane kapaninca ortada kalmistim şansa buldum doktorumu cok iyi cikti hamd olsun
Mrwezyn1 Hadicanimsendee13 inşallah 15 gün sonra beraber pozitif görürüz canım ben çok umutluyum sende öyle ol 🥰
Kayra61 Bende bir hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum 🥹 Sonucu beklemek çoook zor daha bir hafta var 🥲
Mrwezyn1 Kayra61 ben daha başındayım ama nedense çok rahatım bekleme konusunda hatta regl olmazsam yaparım diyorum ama tabi ilerleyen zamanda nasıl olurum bilemem 😃
Mrwezyn1 Kayra61 @Hadicanimsendee13 bu dönemlerde dinlenmek mi lazım acaba yoksa hiç bişey olmamış gibi rutin hayata devam mı spor falan da yapıyordum bıraktım bu ay
Hadicanimsendee13 zynp2929fb normal devlet hastanesine gittiğimde bana araştırma hastanesine gitmem gerektiğini söylemişti
Kayra61 Mrwezyn1 çok iyi 😂 Sizin uaptığınıx en güzeli ama işte insan çok bekleyince daha fazla sabredemşyor 😂
Hadicanimsendee13 Mrwezyn1 bence kendinize cok yüklenmeden yormadan rutin hayata devam edin çünkü bebek odakli olduğunuzda sürekli stres halinde oluyosunuz beklemek daha zorlaşıyor 😇
Kayra61 Mrwezyn1 Ben normal hayatıma devam ediyorum müdür yardımcısıyım devamlı ayaktayım öğrenciler öğretmenler stres 😂😂 Eğer dinlenmeyince tutmuyorsa benim tutmaz heralde 😂