29 haftalık hamıleyım serklajlıyım, geçmeyen vajınal enfeksıyon yaşıyorum sarı akıntım varken bır süre sonra yeşil topak halıne dönuyor doğuma kadar aralıklı 3 haftada bır fıtıl kullanıyorum.
22 haftaya kadar gynomax xl kullandım yıne sıkayetlerım devam edınce 25. Haftamda donaxly verdı doktor 4. Gun lekelenme yaptı pembe kestık vajınal tahrıs olmus 2-3 hafta ıyılessjn oyle tedaviye devam ederız dedı. Dün gynomax xl ye başladık akıntım yesıl topak olunca gerçekten de güzel söküyor akıntıyı ama kalem ucu kadar nokta pembelık vardı mınıcık bellı belırsız, doktoruma ulaştım tahrıstır dıkıslerınde sorun olsa devamı gelır rengı koyu olur fıtıl kullandıktan sonra ılk ayağa kalkışta gelen akıntı ıcınde yesıl sarı hafıf pembelık normal fıtılı 3 e tamamla bıtır enfeksıyonu sokuyorsun dedı. ya ama ben korkuyorum çok şükür akıntım beyaz sadece fıtıl sonrası yesıl sarı hafıf pembe geldı ama ne bılım zaten serklajlıyım başına gelen varmı doktor kontrole gelme zaten sorun olsa anlarsın dedı anlamadım bende