Gzmel Kızlar yarın özele gidip cinsiyet öğrencem 14+2 haftalığız çok merak ediyorum iki kızım var :) sabırsızlanıyorum acaba kız mı erkek mi Rabbim sağıkla nasip etsin ilk ama bu haftada sögler değil mi
Ebrueren Gzmel bende 12 haftalığım oğlumu 13 haftalıkken öğrendik bende sabırsızlıkla bekliyorum ilkinden erkek olucağından emindim bide ilk çocuk olunca pekte önemsemiyorsun kız erkek diye ama oğlun varsa ikinciyi kız veya 2 kızın varsa 3. Yü erkek isteyebiliyorsun o yüzden benimde 2. De ayrı bir merakım heycanım var 😂🙏🏻
seyma0661 Gzmel ben 14+4de devlet hastanesine gitmek zorunda kalmıştım doktor söylemedi ama ben ultrasonda bacak arasını görmüştüm net şekilde. 16+5de kendi doktorum kız olduğunu doğruladı. Özelde söylerler pozisyon uygunsa
bebegimleheran Gzmel inşallah hayırlısıyla dileğiniz neyse o olur, benim de iki kızım var bu sefer erkek olsun istiyoruz inşallah olur ( 13 hafta olduk )
Gzmel Aslaninannesi_ evet bi fiyat sorayım diye gittim adam çok erken o haftada cinsiyet söylenmez verdiğin para çöp olur dedi sinirim bozuldu
Aslaninannesi_ Gzmel nasıl erken ya gerçekten bazen anlamıyorum cinsiyet zaten 8.haftada oluşuyor bana doktorum 11.haftada erkek dedi . Bende tahmin mi dedim yüzde kaç dedim . Doktor dedi ne tahmini ne yüzdesi öyle şey mi olur 😀 erkek bu dedi sonra fetal dna yaptırmıştık zaten ordada kesinleşti . Yani bu cinsiyet olayı doktorun gerçekten iyiyse söylüyor
Ozge16_ Bende özele gidiyorum 12+2 de erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkek dedi, 13+4 de gittiğimizde ise kız gibi duruyor dedi 😄 bakalım hafta içi tekrar çağırdı gösterirse netleştiririz dedi Allah sağlıkla nasip etsin ama gönlümden geçer kız olması🤲🏻☺️🧿
Gzmel Ozge16_ rabbim gönlünüze göre versin inşallah evet benimde eşimde gönlündeki kız bebek :) ama Rabbim bizimde evlatlarım içinde hayırlısını nasip etsin
Gzmel Aslaninannesi_ evet bende anlamdım cinsiyet zaten dediğiniz iyice doktorun söylüyor neden böyle bişey dedi anlamıyorum yani 18 haftada belli olur demişler eşime
Canmbebegim Gzmel 12.haftada %80 kız dedi 16.haftada kesin kız olduğunu öğrendim bence sizde öğrenirsiniz
Gzmel Nurbl amin canım hayırlısını nasip etsin Allah valla ikisindede aynı şeyleri yaşadım ya bir değişilik yok bunada :)