dika minikmucizem20 teşekkür ederim Allah razı olsun ben 1 aydır bakıyordum kararsızdim sipariş ettim artık kullanıcı yorumları hepsi memun
dika bulut955 ben sipariş ettim bence kullanışlı hem yer kaplama sıkıntısı yok çantası ile beraber geliyor götürmek istediğin yere götüre bilirsin kullanıcı yorumları da çok iyi doktor manuel tavsiye etmişti bende bu yüzden aldım
Zeyneponur33 Arkadaşımda var bebeği de kendi de çok memnun bende diğer şeklinden aldım bu tarz değilde anam babam usulü diyebiliriz. Ama bence pişman olmazsınız bu üründen
dika Zeyneponur33 teşekkür ederim ben hem yer açısından hemde bir yere götürme açısından istedim bu modeli çantası var normal kapanıp her yere götüre bilirsin inşAllah bebeğim de sever
Elifkrk1997 Ege Baby Doğal Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Bej https://app.hb.biz/YQVzC0eCiP30 Buna bi bakın 3 kademe oluyor bence daha sağlıklı
dika Elifkrk1997 bu tahta birde yer kaplanıyor bir yere götürmek istersen götüremezsin bu kapanıyor çantası var ve yer kaplanmayan şekil o yüzden bu şekilde daha çok istedim