Esraalihan Merhaba hanımlar sizlere birşey sormak istiyorum ben 27 haftalık hamileyim kasıklarım da ve rahmim de ağrım var 1 haftadır yaşayanlar var mı bu durumu lütfen bilgi verin bana korkuyorum.
BerivanLina Esraalihan malesef cnm 33. Haftamdym hala da o agrilari cekiyorum bebek buyuyor rahme baski yapiyor ondn ama dayanamayacak gibi olursan doktora git
BerivanLina Esraalihan yok onu anladim da doktora gttm dediniz sonra kadin dogum doktoruna yonlendirildiginizi soylediniz onu anlayamadim
Esraalihan BerivanLina Kusura bakmayın anlamamışım evet kasabada yaşıyorum oranın aciline gittim idrar tahlili yapıldı kadın doğum ilçede olmadığı için büyük şehir Hastanesi’ne gönderdiler beni henüz gitmedim hastaneye inşallah bir sıkıntı yaratmaz dua ediyorum.
BerivanLina Esraalihan ayy cnm ya bende o yzdn gidemedim koye tasindim 5 ay once ilcedeki hastanede kadin dogum doktoru yok acilde anlamiyor ztn😂
BerivanLina Esraalihan ben diyorum ki hastane uzak ya sirf bu yuzden bu bebekler erken gelir sen ne diyorsun 😂
BerivanLina Esraalihan hayir ya oyle demek istemedim bnm her iki bebegimde 40 haftalarini doldurdu gelmeyince suniyor dogurdum. Diyorumki bu oyle olmaz malum hastanede uzak korku sardi iste