ozlemprlk16 Selam kızlar Ben hem özel hem sehir hastanesine gidiyorum ama gidişat şehir hastanesinde doğum olacak gibi ve sezeryan olacağım bana bayağı kötülediler aranızda var mı bursa şehir hastanesidne sezeryan doğum yapan önerir misiniz
AnayimBenAna_ ozlemprlk16 2 arkadaşım yaptı asla önermem. Biri uyuşmadı resmen uyuşmadan kesip diktiler diğeride 12 saat suni çekti olmadı sezaryen dediler..
Tontonunannesi ozlemprlk16 ben cuma acilden gittim ilgilendiler baya yakında doğumum olur gün sayıyoruz artık orda yapacağım inşaAllah sıkıntı yaşamam ama benim normal ilki buda normal olur Amiin
Pinar-inaloglu ozlemprlk16 Doktorla alakalı bence ya. Benim ablam 1.5 sene önce şehir hastanesinde doğum yaptı kızı mahvettiler. Alt dikişleri o kadar kötü ki çok daraltıp olmaması gerekn yeri bile dikmişler çok zorluk çekti. 1.5 senedir hala daha rahat değil. Ama bir arkadasımda iki çocuğunu orada doğurmuş o çok memnun
ozlemprlk16 AnayimBenAna_ öyle ameliyat değilde sonrasında kötü davranıyorlarmis diye duydum ben de ağrı kesici bile yapmiyorlarmis
elanurrerarslann-44 Bende orda sezeryan planlıyordum hiç kötü yorum görmedim şaşırdım siz böyle yazınca
elanurrerarslann-44 ozlemprlk16 bursa şehir hastanesi yazdım aramalara bütün yorumları okudum nerdeyse hiç öyle olumsuz yorumlara denk gelmedim az da olsa var ama e oda her yerde var genel olarak iyi bahsediliyor bizzat olanlar da yorum yapmış çok memnun olduklarını falan yazmişlar şaşırdım siz böyle yazınca
bilser0ilayda9 Ben 2020 de orda sezeryan oldum ve acilden gitmiştim çoki ilgilendiler bi şikayetim olmadı