EceKndkci snybzkrt tamamen yeme düzeni ile alakalı oldugunu düşünenlerdenim. Saglıklı ve düzenli beslenince ölçülü gidiyor kg alımı 36. Haftadayım 7 kg aldım ve uzun zamandır balık hapı vitamin kullanıyoruz
Burcuveburcum snybzkrt tek başına o kilo aldırmaz yeme içmeyle alakalı diye düşünüyorum birazda bünye bende kullanıyordum çünkü
snybzkrt Aygn ben beş ayda 4 kilo aldım, sonraki ay balık yağı hapı kullanmaya başladım tam 7 kilo almışım bir ayda çok şaşırdım aklıma bu hap geldi sonra🤷♀️🤷♀️
Gmzcngi snybzkrt sanırım aldırıyor canım bende kabızlık var birde onu kullanıyorum 2 haftada 2 kilo aldım en son nerden nasıl aldıgımıda anlamıs değilim doktor keselim balık yagını dedi kilo aldırdıgını orda anladım🙄
snybzkrt Gmzcngi doktorum da bana kızdı nerdeyse kilo almışım diye ama hiç demiyor balık hapı sana bir ayda 7 kilo aldırmıştır diye eve geldim kara kara düşünürken aklıma geldi🤦♀️
tugbamehmetbaki snybzkrt ben diyet yaparkende kullanıyordum yarar li yağlar kilo vermede yardımcı oluyor bende 27 haftadayım 4 kilo aldım birde bende hareket kısıtlılığı var
snybzkrt nilmur0 ben de balık yiyemiyorum hiç doktor dedi ilacını kullan bebek için gerekli ama bence bende çok kilo artışı yaptı o yüzden iki gündür bıraktım
Istahsizanne Bebeğe aldırıyor sanırım ama sana aldırdığını sanmıyorum. Bir de içtiğin saate bağlı. Yatmadan önce içiyorsan kilo yapar, değilse yapmaz.
Elo123 bebeğe kilo aldırdığını hiç sanmıyorum 3. ayımdan itibaren kullanıyorum 38. haftam bitti bebeğim 3040 gr
Gmzcngi snybzkrt 😂😂 banada ctesi ara veriyoruz balık yağına dedi bende bu postu görmeden eşime dedim 2 kilo aldımya iki haftada ondan kesti bence ilacı diye oda bana gülüyordu cok kafana takıyosun diye🙈