kvsrgkhn Kizlar idrar yollarimda enfeksiyon varmis. Geceleri ozellikle sag kasigim ve belim acayip sancilaniyor. Tek kullanimlik toz ilac kullanmdim ama faydasi olmadi galiba. Siz neler onerirsiniz. Suyun disinda :) bu arada 26 haftalik hamileyim
123mss kvsrgkhn aynı şeyleri yaşadım hiç faydası olmadı tozun benim de kasık bel ağrısı var günü geçiriyorum öyle😊
kvsrgkhn 123mss sanciniz gelince kivraniyor musunuz benim gibi doguruyorum zannediyorum bi an sonra geçiyor 😁
kvsrgkhn Yilmazfatma ilaci icip sabaha kadar idrara cikma dedi doktorum ama ne mumkun gece 3 te mecbur ciktim yoksa iyice sancilandim
Yilmazfatma kvsrgkhn bana öyle bişey demedi doktor ama bendeki hafif enfeksyondu ağır değildi şükür biraz daha dikkat ederek gecti
123mss kvsrgkhn ama 2 gündür farklı olarak bir Pamuklu bezi ütüleyip koyuyorum😊o da iyi geliyo rahatlatıyor
kvsrgkhn 123mss internette de sicak su torbasini karniniza koyun 5 dk bekletin demis ne derece dogrudur bilemiyorum
123mss kvsrgkhn bir defasında post açmıştım hatta sıcak su torbası için ama bilemiyorum galiba bende artık kullanacam 😊
Chanelmom Karnınıza sıcak su torbası koymayın. Olur mu cnm öyle. Ayak altına konur. Çok sıcak tutmak da iyi değil.