Duygu21 Merhaba kızlar 38/1haftalıgım 2gün önce sancıyla doktora gittim ve nstye bağladılar sancı çıkmadı alttan muayene etti doktor ve 2gündür değişik bi sancım var 10dk bi vuran 20dk bi vuran doktora gittim yine nolur nolmaz diye ama ne suyum geldi ne de nişan gittim nst bağlamadan önce ebe alttan muayene etti 1parmaktan az açılma var dedi ama nst de sancı gözükmüyor ama ben nst bağlanırken sancı gitti çıkardılar sancım başladı sonra doktorun yanına gittik muayene olmaya doktor da baktı oda 1santim açılman var dedi beni eve yolladı şimdi 20dk bi sancı giriyor sizce neden gelirmi artık bebeğim sizce yoksa daha varmıdır?
MelekMervertlek Duygu21 benmde Ynı sizin gibi nstde çıkmadı 2cm açıklık var sancım düzensiz gelip gidiyor 38+2yim acaba nasıl olacak
Duygu21 MelekMervertlek bende merak ediyorum artık gelir herhalde-1-2güne bebişimiz rabbim fazla acı çekmeden doğurmayı nasip etsin 🙏ara ara sancı giriyor 🥺
Derya67 MelekMervertlek ay benimde keşke gelse nişanım 😃 yakında sancıların başlar canım bi haftaya kalmaz dogurursun sen
MelekMervertlek Derya67 sancım var ama çok düzensiz ara ara geliyor aniden oldu benmde hiç belirti yoktu hergün yürüyüş yapıyordum 5km kadar squatta yapıyordum ondan olablr
Duygu21 rodin123 inşallah rabbim yakın zamanda kucağımıza almayı nasip etsin 🙏sancılarım hala devam ediyor 😶acı veriyor valla yarın doktora gidicez yine bakalım neler olacak inşallah çok açılmam olur da bebeğime kavuşurum 🙏🙏
Derya67 MelekMervertlek bende çok yürüyorum dün hatta okadar temizlik yaptım ki heryerim agrıyo resmen üstüne bi saatti geçik yürüdüm ama öldüm gerçekten