Tutaste_ Bendiyebiri_ valla dogrudur. Ben daha ıkıncı olmadan dertlere dustum bu kızımı kım bakcak hele bıde sezeryan olursam dıye 🤷
Bendiyebiri_ Tutaste_ ben normal doğum yaptım hiç yatağa girmedim oğlum kimseyle ne lavaboya gidiyor nede yemek yiyo birinin elinden küçüğü yormuyor büyüğü yoruyor kucugu hiç varlığı yokluğu belli değil benim yanımda
Merve_31 Tutaste_ ben herşeyi yiyorum valla 😂 rezene kimyon anason onları da içiyorum tabi.. bide hıçkırıyor diye ağlaması 😂😂
Kubraalp67 Merve_31 biz de yıkıyoruz sürekli annem gece yıkamıyor kırklı bebek akşam yıkanmazmış kırkı çıksın öyle yıka diyor ben zaten şuan tek başıma yıkayamam oturup bükülmüyorum.
Kubraalp67 Tutaste_ kullandım bakalım sesi çıkmadı şimdiye kadar 😅 yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun yormayın kendinizi daha yenisiniz siz de dıştan iyileşir ama içten kolay kolay kapanmaz yara.
nazel123 18günlük olduk gaz sancıları bizdede devam ediyor benim dikişlerim düşmedi hala genel olarak iyiyiz çok şükür birde kızım var anaokuluna gidiyor oydu buydu derken çok hızlı geçiyor zaman ☺️
ezooezz 21 günlük oldu. Gaz sancısı çekiyor bir haftadır. Ne gece uyuyor ne gündüz. Hayalet gibi geziyoruz hepimiz.
Kubraalp67 Tutaste_ hayır ya 2 saat anca düzgün durabildi gaz sancısı geçmiyor aktardan bir çay aldım az önce de kendi karışımlarıymış hem süt arttırıcı hem de gaz için birebir dediler bakalım inşallah bari bu işe yarasın.
Tutaste_ Kubraalp67 bilmwdiğin cayları içme bence sanada bebepege zarar ede aktarlaron ne verdikleri belli değil hemen yaramaz damla ki kac defa kullandın kaç damla
Kubraalp67 Tutaste_ içinde rezene anason falan var bilmediğimiz bitkiler yok yoksa ben de içmem öyle şeyleri. Damlayı 3 gündür kullanıyorum az önce de verdim 2 saat sonra tekrar ağlamaya başlıyor.