Tutaste_ basakc36 ben uykuyu ea geçiyprumda ağlamasa rahat olsa keske benimkide valla derdini anlamıyorum cok sinirim bozuluyo
Tutaste_ Kubraalp67 bizimde gaz problemimiz var dun hi. Uyumadı 5 saat kendime drğil bebeğime acıyorum derdini anlamıyprum dıye zor cıkarıyo bıde gazını
Kubraalp67 Tutaste_ ne yaptıysam sancısını geçiremedim metsil damla verdi dün doktor ama ise yaramıyor sabaha kadar nöbet tuttuk eşimle en son dayanamadı kucağımda uykuya daldı yavrum.
Merve_31 Kubraalp67 bizi anlatmışsınız metsil hiç işe yaramadı benim bebek de dün gece ağlamaktan yoruldu ve uyudu çok üzülüyorum haline
Tutaste_ Merve_31 Kubraalp67 sab simplex var on numara bak deneyin bende kullanıyorum çok krize giriyor bazen onada yapcak bisey yok 🤷
Kubraalp67 Merve_31 çok üzülüyorum ama elimden de bir şey gelmiyor gaz için ne varsa yaptık masaj yapıyorum karnına ama anlık rahatlatıyor en son rezene çayı alıp içecem sütten bebeğe geçip gaz sancısını geçiriyormus.
Merve_31 Tutaste_ peki lohusa gibi hissetmiyorum ben sadece kaynananın her lafı küfür gibi geliyo 😂 benim bebiş bazı geceler krize giriyor çok üzülüyorum çok geçsin bir an önce gazlı günler
Merve_31 Tutaste_ benim bu akşam üstü tam ağlama krizine girecekken hemen duş aldırdım hemen uyudu canım ya sana da öneri olsun
Bendiyebiri_ Tutaste_ 20 günlük olduk 🥰 oglumdan dolayi delirmek değil çıldırmak uzereyim oğlum kaynanamdan da beter cikti 20 günlük kizcemin bana bı zararı yok
Bendiyebiri_ Tutaste_ oğlum kadar aman aman aşırı bı gazı yok ya oğlum 3 yaşına giricek hala gaz sorunu falan yaşıyor yediklerime dikkat ediyorum o kadar çok gazı olmadı şuana kadar
Tutaste_ Merve_31 ben koekuyom hasta olcka diye valla korkarak yıkıyom ıkı gunde bır yıkıyorum ama mutlaka