MelekMervertlek 38+2günlüğüm bugün muayenede 2cm açıklığım olduğunu öğrendim çok hafif sancım var ama düzenli değil ara sıra oluyor ilk hamileliğim böyle olup doğum yapanlar kaç günde doğum yaptınız?açıklığı arttırmak için neler yapmalıyım-?
MelihDilaraKarahan MelekMervertlek benimde aynı canım dün 2 cm açıklık var dediler bugün nişan gelmeye başladı daha gitmedim doktora kasılmalar yok yani çok ara ara oluyo. Sancıda Ağrı’da hissetmiyorum
MelekMervertlek MelihDilaraKarahan nişanım gelir inşallah benimde 🙏artması için birşey yapıyormusunuz açıklığın
MelihDilaraKarahan MelekMervertlek yok yapmıyorum. Dün Meryem ana otu alın demişlerdi onu aldım denilen hastaneye giderken. Suyun içerisine konuluyormuş açılma o kadar kolay oluyormuş anlatılanlara göre
ozgeya MelekMervertlek hayır hiçbir şey yapmadım.Doktorum da dinlenmemi,tuvalet dışında yerimden kalkmamamı söylemişti.
busra6565 o otu doğuma giderken ewde suya bırakıp gt daha kolay okuyo doğumun snra gelll suyunuu dışarı biyere dökk ve otu kurutup kaldır atma sakın