Bluebey Didem11- hamilelik belirtisi icin cok erken bence idrar yolu enfeksiyonuda olabilir ilacin oyle bi yan etkisi yazmiyo
Didem11- Rabiamina esim cok emin konustu ondsn icmedim sonra kendide suphelendi artik zaman bayagi gecmis olsu bur buçuk gun sonra icmis oldummmm ikac nsl etki eder onuda bilemiyorum hayırlısı bakalım 🥹
Annelikmghb Kirmizibalikgolde bende kullanmıştım regl on gun önce gelmisti bende sasirmistim. Kanamaniz olduysa yoktur zaten sökulmuştur. Iciniz rahat etmesi icin kanamanuz bitince kan verin.
Didem11- Annelikmghb yok daha regl olmadim 7 gun var regli olmama daha gecikmedim iki gundur asiri idrarim.geliyor ondan panik oldummmm surekli idrararim varmis hisssi var kasiklarim agriyor. Cok stres oldum
Eli0-fffffff Kirmizibalikgolde regl olduysan nasıl hamile olucaksın😂 yani reglden sonraki ilişkide belki hamile kalmış olabilirsiniz ama sık idrara çıkmayla bağdaştırmayın Havalar soğudu havalar😂
Ftmnnr Didem11- sizi korkutmayayım ama ben hamileliğimi öğrendiğimde alt karın ağrım var diye gitmiştim
Didem11- Ftmnnr gercektenmi ay gunler.gecmiyor bana reglime 4 gun kaldi . Sizce suan idrardan test yapsam cikar mi. Gogsumde asiri hassasiyet hissediyorum acikcasi sirekli idrara cikma olayim ise kesildi suan oyle bisey yok ama cok stres oldummm
1_Ozgnn Kirmizibalikgolde ertesi gün hapını 72 saat içerisinde alabilirsiniz. Döngü değişikliği yapabilir hormon ilacı bir nevi… kimisi ilaç sonrası 10 gün gecikme yaşayabiliyor. Endişelenmeyin…
ikibebeliannis Kirmizibalikgolde hapı çok geç almışsınız döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilemezsiniz Birde bu hap biraz düzeni bozuyor bende kullandım Belki o sebepten böyle oldu yine de bi test alın içiniz rahat etsin Bir daha böyle bi durumda en erke zamanda alın hapı