Merveangel Kızlar kafam allak bullak herzamanki gittigim doktorum geçen hafta yüzde yüz erkek demisti Bugünde ilacimi yazdirmayi unutmusum aksam baska doktor vardi oda kız dedi ama tam kesin demedi off simdi şubatın 26sina kadar beklicem ayrintilida belli olur insallah
Gunesdilsah Merveangel aynı ben çıldırıcam 16 da kesin erkek gördüm dedi 18 de başka doktor kız olma ihtimali var görmedim detaylıda öğrenirsin dedi
Ftmcmc Merveangel bugün bende gittim 18. Hafta bitiyo kız gibi dedi 🤷♀️Soru işareti dedi artık Bnde bişeyler alayım diyorum ama hiç bişeyden emin değilim ki 🙈
Merveangel Gunesdilsah off ya heyecandan ölcem valla beklemek nekadarda zor kiz istiyordum ama oğluma cok alismistim duyunca
Gunesdilsah Merveangel ay sorma ya bende alışmıştım erkeğe ufak tefek bişeylerde aldım bir kızım var benim ne bilim ya
Merveangel Gunesdilsah benimde bir oğlum var cnm hep kız istedim icime hep kız dogdu ama doktor erkek deyincede cok sevindim simdi 1 ay daha beklicem
Merveangel Gunesdilsah normalde ben 21. Haftaya almıştım özelden 220 tlye buldum bugün doktor 23. Haftaya degistir o hafta daha net olur dedi 26 şubata degistiricem yarin cnm suan 18 haftalık
Gunesdilsah Merveangel biraz sabırsızlık var nasıl bekliyen 26 şubata aynıyla bu arada hafta olarak 😄doğum yaptığımız da birbirimize haber verelim belki aynı gün doğum yaparız belli mi olur
Gunesdilsah Merveangel şimdi yine devleti aradım almak için 182 den 00.00 da açtılar 5 dakika oyaladılar 5 dakikadan sonra üzgünüz randevu kalmamış dediler gelde çıldırma ya çok sinirliyim😡
Merveangel Gunesdilsah valla bende cok zor buldum cnm fiyati yeri uygun hemde yakin bana istanbul bagcilarda Valla fiyatlar almis basini gitmis allah herkese yardim etsin
Ftmcmc Gunesdilsah cnm e nabız indir ordan rahat ve kolay alınıyo bu arada detaylı ultrason kaçıncı haftada oluyo 🍪
Gunesdilsah Merveangel bende yarın cerrahpaşayı aricam olmazsa başka yeri başka yeri taki uyguna bulana kadar
Gunesdilsah Merveangel iyimiş cerrahpaşa çok uzak bana ama bulursam orası çok uygunmuş 100 tl altı diyorlar bazılarıda ücretsiz yaptım diyor