Cglglr Kızlar bebek doğum kanalına girince bir belirti vs oluyor mu nasıl anlaşılıyor acaba ? Karın inmesi dedikleri şey doğum kanalına girince mi oluyor ?
Deletedmom_116 Cglglr Yürüyüşün zorlanıyor vajinaya kemiklere baskı oluyor Kemikler genişlemeye başladığı için vajina kemiğinde ağrılar oluyor
Mzzz Galiba öyle oluyor canım bilmiyorum benim bebiş hala doğum kanalına girmedi 39 olmak üzere ilk bebeğimde inmemisti yukardaydi hep doğum sancisiyla indi 😢
Tictack Deletedmom_116 benim kanala inmedi ama mesela kasıklarımın kenarlarındaki kemiklerde baskı hissediyorum acaba cocuj inmeye mi caslşyır
Tictack Bizde 36 haftalıgız doktor haftaya girse iyi olur girmesini isteriz dedi, diyorum acaba girmezse sezeryan mi dicek direk?
Deletedmom_116 Tictack hayır almaz direk bekler iner diye suni sancı verir iner sancıyla diye Ama merak etme normal istiyirsan iner ters değilse bir günde bile iner
Deletedmom_116 Tictack ewet Kemiklerinde sızlama ağrı varsa İniyodur yavaştan benim oğlum 3 ay kanalda kaldı 😂😂
Tictack Deletedmom_116 yaaa öyle mi ama enazından kanaldayken pozisyon degisme ihtimali yok ben o yüzdne biraz istiyorum ki bas asagi kalsin diye. Doktor squat yap dedi acaba egilerek yer silsem faydası olurmu inmesinde
Deletedmom_116 Tictack olur dikkatli bı şekilde yaparsan bir sorunda olmaz Doğum baslasada zamani yaklaşmış zaten bişey olmaz