fdn25 Kızlar sağlık ocağına kan verip tsh, demir vs böyle değerleri yanlış çıkan var mı aranızda hastaneye yaptırdıgınızda aynı ölçümleri farklı çıktığı oldu mu?
Anne2829 fdn25 ben normalde troid hastasıyım sürekli aile hekimliğinde kan verirdim devlet hastanesinde testleri yaptırıyorum özelde kadın doğum doktorum bakıyor gebe olduğum için ayrıca endokrin doktorunda da takip ediliyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım 🌹
Havvabektas fdn25 benim ve özelde dahiliye takipliyim doktor sağlık ocağı çıkan sonuçlar bakmıyor orda kan fazla durdu için yanlış çıkar dedi ve gerçekten öyle tsh 4.95 çıkmış özelde 3.33
Semakantar fdn25 tsh değeri yanlis cikma olasılıgi var bunu kendi doktorum soylemisti sonra sordum saglik ocagindaki hemsirede dedi kanlar hemen labaratuvara gitmeyip bekledigi icinmis
fdn25 Anne2829 ben sağlık ocağında yanlış çıktığından şüpheleniyorum tsh değerimin birde hastanede vercem bakalım nolacak
Havvabektas fdn25 tsh değil bana B12 eksikliği çıktı hemde çok düşük sonra özele baktırdım gayet normal eksikliği yok
fdn25 Semakantar tekrar kan vercem dahiliyede şimdiye kadar dahiliyede bakılıyordu gayet iyi çıkıyordu
Yesillendik_ Tsh yanlış çıkmıştı hemde baya bir farkla 40 küsür çıkmıştı orda 20 lerdeymis yine yüksekdi tabi ama 40 değildi
obli fdn25 kan fazla bekletildiği için sonuç yanlış çıkıyor. Benim de tsh hep yüksek çıkıyor orda kan verdiğimde artık dahiliyeye gidiyorum.
fdn25 obli ben hep dahiliyede veriyordum normal çıkıyordu bu ay sağlık ocağında vermem gerekti yüksek çıktı tekrar hastaneye gidip vereceğim
mervegulerktas fdn25 evet bekleme yaptığı için yanlış çıkıyor tsh ve idrar.. saatlik tahlil yapılan yerlerde yaptırıyorum hiç beklemesin diye tsh ı
Rabiamina fdn25 geçen hafta sağlık ocağında tahlil verdim tsh 2 katı çıktı. Bir daha gittim hastanede kan verdim boşu boşuna kac tüp kan tahlili verdim
fdn25 Rabiamina bende hastaneye vercem şüpheleniyorum yanlış olduğundan yoksa boşana ilacımın dozu artacak
Rabiamina fdn25 beni aile hekimim kendi yönlendirdi hemen gittim kadın doğum doktoru hormon testlerinde sağlık ocağında sıkıntı çıkabiliyor tekrarlayalım testi dedi ve sonuç gerçekten yanlış çıkmış. Bir daha da orda tahlil vermem ben yok yere fazladan kan tahlili vermiş oldum strese de girdim