Kızlar pazartesi doktor randevum vardı hicbirşeyim yokdu, artık ordanmı birinden bulaşdı yada üşüttüm mü bilmiyorum.
Grip oldum, boğaz-baş-vucut ağrısı var. Koyu yeşil balgam ve burun akıntım.
Covid test yaptım negativ cıktı, zaten bu gebeliğimde covid ağır gecirmişdim onda ateşimde vardı bu sefer ateşim yok.
Ağrı kesici iciyorum, pestil vs alıyorum. Bol su, sıcak caylar iciyorum, bol meyve tüketiyorum dinleniyorum ama gecmiyor.. bende grip uzun sürer ama boğaz ağrısı vs en fazla 3-4 gün sürer sonrası burun akıntısı vs kalır normalde
Anlam veremedim bu yaşadığım başka birşeymi diye..baş ve boğaz ağrım gecmiyor hafifliyor gün icinde ama akşama doğru geri kötü oluyor ve sabah uyandığımda yutkunamıyorum resmen🙄
Burnumu sık sildiğimden kanama hafif oluyordu ki normal birşey bu ama bugün sabah yine baya öğüre öğüre balgam cıkardım ve 2 defa kanlı geldi sizce gece burnumda kanama olduda öylemi bulaşdı ? Nasıl anlıcamki bunu🙄 cok panik yapmadım burnumda kanama olmuşdur ondandır diye ama bilemedim de..beklicem birdaha kanlı gelirse hastaneye giderim belki.. dudağımda acıyor sanırım ucuk cıkıcak, resmen düzelmek yerine gün gectikce daha kötü oluyorum normal mi
33 haftalık hamileyim bu arada ve bebiş hareketlerini hisediyorum çok şükür.
Yarın hem kadın dr randevum var rutin kontrol hemde aile doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım..
sizin kullanıpda önere biliceğiniz birşey varmı acaba ?