Nursotu Kızlar ovuslasyondaki ikinci çizgi ilk çizgi gibi hemen belirmesi mi lazım yoksa bekledikçe mi belli oluyor
Asyarslan60 Nursotu ay bende merak ediyorum bunu Pik direkt batırır batırmaz mı belli oluyor sonra mı koyulaşıyor diye
Nur67 Nursotu genelde pik olunca hemen belirginleşiyor zaten ilk 5-10 dk içinde sonrasında da zaten koyu kalıyor silik olsa da hemen silik çizgi çıkıyor belirginleşmiyor
Nursotu Asyarslan60 evet ya bende aynı şekilde mesela gebelik testlerinde ilk beş dk önemli sonrası geçersiz diyorlar ya bunun da o an belirginleşmesi mi lazım yoksa bekledikçe mi belli oluyor
Nur67 Meriveannesi yumurtlsma geçmişse silik çıkar devam ediyorsa da koyu çıkar o yüzden hergün yapmak daha mantıklı oluyor bunu anlamak için
Nursotu Nur67 her ay aynı zamanda mı okur yumurtlama geçen ay doktora gittiğimde doktor 4 5 güne catlar demişti hemen hemen adetten 12 13 gün sonraya denk geliyordu ama ovulasyon yapamadım o ay çatladi mi çatlamadi mi bilmiyorum
Nursotu Nur67 bazı yorumlarda görüyorum pik görmeyenler fln oluyormuş tedirginim o yüzden çünkü genelde belirti fln hiç yasamiyorum ben