Tugceozturkk Başım çook dönüyor midem bulanıyor 😖 Ayağa zor kalkıyorum ne yapmalıyım bilemedim Zar zor yazdım?
Nhrr Tugceozturkk tansiyonunuza bir baksinlar evde biri varsa bu haftalarda normal mi bilmiyorum geçmiş olsun
Tugceozturkk Nhrr ay bende bilmiyorum o yüzden korkuyorum bebeğin hareketlerini hissediyorum çok şükür erken doğum olmaz dimi ya tabi oda Allahtan geln bir şey de hayırlısı olsun . Hastane cok uzak burda da acil yok😖
Havvabektas Tugceozturkk normal o kötüsuz neyiniz var bilmiyorsunuz hamilesiniz insan hastaneye gider düşük tansiyon olabilir yüksek olabilir enfeksiyon olabilir zehirlenmesi olabilir herşey olabilir
Havvabektas Tugceozturkk ben 29+5 haftalıktayim geçen gün bende öyle baş donme göz kararma çok kötü oldum hastaneye gittim tansiyonum çok düşmüş ve virüs kapmışim serum taktılar bişey kalmadı
Havvabektas Tugceozturkk siz bilirsiniz de benim bı kaybim var ilk gebelikte o yüzden şimdi en ufak biseyde hastaneye gidiyorum Allah hepimizin sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin
Tugceozturkk Havvabektas çok şükür ilk gebeliğim kontrollerim güzel gidiyor geçen ağrılar için gitmiştim 26.haftada bi sorun çıkmadı Ama bende öyleyim çok endişeliyim çok korkuyorum bişey olucak diye hamileliğin başından beri böyle bu duyguları atamadım.
Tugceozturkk helloandhello o gün biraz toparlanmıştım şimdi yine biraz var dinleneceğim randevuma az kaldı o zman söylüceğim
helloandhello Tugceozturkk bugün sabah baş ağrısı ile kalktım yataktan gaz sancıları bulantı hepsi var bu ara yalancı kasılmalar giriyor bir kaç haftalıksınız ?
Tugceozturkk helloandhello benimde oyle sabahtandir bas agrisi bulanti agrilar zaten surekli var .Yalanci kasilmalari nasil anliyorsunuz bende agrilar oluyor ? 29+5 siz❤️