Rojin__321 Kızlar ben hastaneye gittim çocuk olmuyor diye bana zayıfla olur dedi zayıfladım ve hamile kaldım ama malesefki sağlıksız gebelik olduğu için düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalabilmek için kilo vermem lazimmi acaba
Askbirkahkaha Rojin__321 canım bence alakası yok diye düşünüyorum kısmet bazı kadınlar 90la bile hamile kalıyorlar
Rojin__321 Symstf ya kilom çok fazla deyil doktor da dedi kilom fazla deyil bünye kaldırmıyor benim sorum bir kere hamile kaldım tekrar mi kilo vermem lazım acaba
gunom Rojin__321 kilonuz çok değil ki ama ideal kilonuz 55 bence şuan ki kilonuzlq hamile kalabilirsiniz
Rojin__321 gunom hamile kalmadan önceki kilom da 65 di 60 düştüm hamile olduğumu öğrendim şuan yine 65 im
Rojin__321 Esraa00 kız ne bileyim doktor öyle söyledi bide zayifladiktan sonra hamile kaldım bı sorim dedim olmadık ne varsa zaten gelip beni buluyor🤦🏻♀️😂
Shylaaa 1.61 65 kilo ile 2 kere hamile kaldım. Doktorunuzu değiştirin bence. Folik asit filan başlar başka bir doktor tekrar bebek düşündüğünüz için 🌸