regl tarihim 27 ekim. 12 ekimde pik gördüm. bu ay doktora gittim. dördüncü denememiz fakat kontrol amaçlı gittim. bütün tahlillerim temiz çıktı. hormon testleri vs. Sadece d vitaminim biraz eksik çıktı damla verdi doktor. biraz akıntım var diye de fitil verdi. bir de genel yumurtalıklara iyi geliyor diye proxfemin verdi.hiç aksatmadan hepsini kullandım hala kullanıyorum 2 haftadır. ama bu aydan hiç ümidim yoktu aslında. hem fitil vs kullandım 5 gün hem eşim iş gezisindeydi yalnızca 4-5 kez birliktelik oldu. ama reglim hiç şaşmaz ve sabah uyandığım an regl olurum. olmadım bakalım bekliyorum🙃 hani burada herkes ağrı vs yazıyordu ya asla anlamıyordum ve çok saçma geliyordu. ama gerçekten 5 gündür vajina ve kasık ağrısı yaşıyorum. hatta aa regl olacağım diyip ped taktım. 2 gündür ped takarak geziyorum. böyle işte. bekleyelim görelim🥳 olursa dünya mutlusu olurum. olmaz ise denemeye devam. henüz 6 aylık evliyim dört kere denemiş olacağım tüm tahlillerimiz eşimin ve benim temiz. kafam rahat mı? asla değil. unut kafadan at diyorlar mümkün mü? imkansız gibi. ama umutsuz ve mutsuz değilim. stresli ve heyecanlıyım sadece bir an önce kavuşmak istiyorum bebeğime. böyle işte. bu da benim hikayem:)