AysenTpbs DENIZ_55 Boşuna atıyorsunuz. Beklemekten başka çareniz yok. Bacak arası asla gözükmüyor. Doktora da atsan böyle bilemez.
Rabiamina Misskokulum canım ben tahmin yapmıyorum sen yanlış anlamışsın 😅 ki şu ultrason fotoğrafından doktor bile anlamaz ben nasıl anlayayım
AysenTpbs Misskokulum Boşu boşuna atmışsınız dediğim gibi bu post tahmin postu değil ve asla bacak arası net gözükmeden doktor da bilemez.
yorgunbirannekanatlanacak İçimde biraz kötü niyet olsa ben de bi sayfa açıp sen ve senin gibileri soyup soğana çevireceğim de, içimde yok işte içimde. Böyle saçma sapan şeylere Para harcamaya o kadar meraklı ki millet, aaahh ahh…
Minikmucizem123 yorgunbirannekanatlanacak ay kesinlikle ya valla. Hayır iyilik yapıyosun uyarıyosun bu tip insanlara prim verilmesin doktorlar ne güne duruyor diye onda bile bizi linçlediniz bilmem naptınız diye karşı atağa çıkıyorlar ülkede böyle enayiler oldukça dolandırıcılar yattıkları yerden zengin olmaya devam eder
AysenTpbs yorgunbirannekanatlanacak Yaa kimse savunmuyor ki sadece umut tacirliği yapıyorlar biz ettik siz etmeyin diyoruz yoksa para atın tahmin yaptırın demiyor bence hanımefendi de
Mervecimbidur Miniklerinannesiyim yav bacım ben ne zaman ben bilgeliyim diye yorum yaptım da sen geldin burda boş yaptın ? Cahil ne demek hiç araştırdın mı ? Eğitim öğretim görmemiş ki görüp cahiller de var belli bi konuda yeterli bilgisi olmayana denir. Siz tutuyosunuz zaten 2 ihtimalin olduğu şeye para verip kendini kandırmaya çalışıyosunuz ben buna cahil diyorum buraya dünya kadar cinsiyet tahmini için post atan insan var onların hamgi birine cahil dedim de gelip saldırdılar ben mevzunun para vererek 2 ihtimalden birinin gerçek olacağını bile bile öğrenip kendini kaptırmasına cahil diyorum heycanını böyle mi yönetiyorsunuz siz ? Kendinizi kandırarak mı ? Hadi diyelim kız istiyodu kadın ona kız dicek doktor erkek diyecek ee noldu ister istemez hayal kırıklığına uğramadı mı bu insan şimdi ? Lütfen yorum yaparken mantıklı yapın yoksa sizs böyle açıklama yapmak zorunda kalıyorum kendi adıma üzülüyorum
AysenTpbs Mervecimbidur Yorumunuzun başına katılmıyorum sonuna katılmıyorum. O zaman dolandırılan bütün insanlar cahil mi 🙈 diğer kısma gelirsek dediğiniz gibi boşu boşuna hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok.
Miniklerinannesiyim Mervecimbidur egitim gördüğünü böyle anlayamazsınız malesef sizde bunu bilmiyorsunuz dolandırılmadık bile bile parasını verdk yanlış cıkma olasılıgını bildigimiz halde verdik ben pişman olmadım asıl böyle yaptırıp kendi istegiyle ondan sonra da. Böyle sanki silah zoruyla yaptırmış gibi konuşanlar tuaf geliyor
Elfelf475 AysenTpbs ya tabi ki uzun ama zaten olasılık az. 2 tane seçenek var o yüzden erkenden öğrenmeyi ben de her ikisinde de isterdim ama seçenek hepi topu iki tane olunca zamana bırakmak daha iyi 😅
Rabiamina Miniklerinannesiyim senin para vererek Cinsiyet tahmini yaptirman dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Heves edip öğrenmeyi herkes istiyor ama bunun için doktora gidiyor. Size doğru bildi diye övüp duruyorsunuz ama yanlış bilseydi yerden yere vururdunuz. Sizde 30 tl başkasından 30 tl alarak yatarak sallayan insanları zengin etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Sizin paranız tamam ama o insanların dolandırıcı olduğu apaçık ortada. Bunun için cahil ya da akıllı olmaya gerek yok.
Miniklerinannesiyim Rabiamina yaptırmak bir tercih yanlış Cıkma olasılıgı %50 bunu bilerek yaptırıyoruz ben yanlış bilsem bile gelip burda karalamazdım asla yaptırmayın diye o zaman da benimkini de bilemedi yazardım herkez para kazanmanın yolunu bulmuş bu devirde para kazanmak böyle kolay işte yaptırmak senin tercihin yaptırmamakta ben zaten yazmışım ya salladı yada bildi bilmyorum diye
Rabiamina DENIZ_55 kendi bebeğimi anladım kafa yapısından 😅 ultrason cihazı güzel olan bir doktora gidip bebeğiniz tam görüntüsünü alın neticeyi görün derim. Çok zor bir ihtimal değil yani 😅
DENIZ_55 Rabiamina yok kız ne umudu kimisi erkek kimisi kız dedi ben takmıyorum sadece bende anlamam ama bakınca acaba kizmi kız gibi duruyor dedim yani bunlar tahmin canım
AysenTpbs Miniklerinannesiyim Yoo %90 diyorlar. Bu oran ne demek 10 da 1 yanlış. Baya yüksek bence tahmin sayılmaz ama bilemeyince tahmin diyorlar.😂
Rabiamina Miniklerinannesiyim işte buradaki sorun para. Bu uygulamada bu işi bedavaya tahmin altında yapanlar var bu normal. Ama para işin içine girdi mi bir nevi kumar gibi dolandırıcı oluyor bu insanlar. Benim için öyle en azından. Para az ya da çok olsun önemli değil ben böyle kişilere para kazandırmam mesela
Minikmucizem123 Miniklerinannesiyim Aman vazgeçmeyin bacım bu haklı davanızda önünüze kim çıkarsa çıksın asla vazgeçmeyin ne diyim ki. Ben kötü niyetli biri olsam derim ki gel bende 25 e bakıyorum derim evet seni fakir etmez ama senden ondan bundan 25 bana yolumu buldurur. Ben sanmıyorum ki o tahminde bulunan insanların senden benden daha bilgili okumuş olduklarını eminim onlar bile arkanızdan enayi diye anıyodur ama yinede sen bu haklı davandan vazgeçme sakın sabah sabah beni güldürdün😂
AysenTpbs Minikmucizem123 Bütün amacım buydu umarım birileri görür de boşuna para falan atıp ya da burda tahmin yaptırıp hayal kırıklığı yaşamasın diye…
AysenTpbs Miniklerinannesiyim Ben böyle düşünen insanların bu konuda derdi olduğunu düşünüyorum. 😂 Yarası olan gocunur. Hayır kız olunca sevinmeye bir şey yokta erkek olunca sevinenlere laf atılıyor. Şahsen hep 1 kız 1 oğlan diye dua ettim ve istedim. Eee belki birinden biri olmuyor ve tatmak istiyoruz ne var bunda… ister istemezse meraktan çatlıyoruz. Cinsiyet konusunda bende soğuk olamadım. Çok merak ettim ve dua ettim. Ayrıca ne yalan söyleyeyim kızım olur diye korktum. Şu ataerkil dünya da taciz tecavüz kız ve kadınların öldürülme oranına bakılırsa gebeyken depresyon kaçınılmaz ve insanın psikolojisi bozuluyor. Ayy hanımlar geçen gece İsrail buraya da sataşırsa benim bebem savaş ortamına mı doğacak diye kafayı yedim ya. İnsan neler neler düşünüyor.
Rabiamina AysenTpbs ben kendi bebeğim için tahmin ettiğim doğru çıktı. Çoğu doktor kafa yapısından bakıyor ama işine önem veren cinsel organı görmeyi bekliyor. Herkes için geçerli bir kural değil tabi ama benim bebeğim bana göre netti. Ya da ben ne olacağını hissettim bilemiyorum 😊