Canan2707 Kızlar gebeliğimin başından beri olan bi akıntı söz konusu fakat şu aralar bi kaç gündür öylesine arttı ki artık rahatsız olmaya başladım idrar kaçırıyormuşum gibi aktığını hissediyorum resmen 29+6 normal midir sizce?
glycnkrt Canan2707 maalesef ki normal. eğer kaşıntı, fena kokulu akıntı, idrarda yanma vs yoksa sıkıntı yoktur. 2 gebeliğim de aynı şekilde geçiyor. 30+2 yim inanılmaz çok fazla.
YETM3009 Canan2707 benimde aynı şekilde vardı doktoruma hep söylüyordum ama şu bı kaç gündür baya arttı. Sanki çamaşırına su dökmüş gibi oluyor aşırı rahatsız edici. Sureklide çamaşır değiştiriyorum yarın sorucam doktoruma tekrardan
Canan2707 glycnkrt ya cidden mi bende sinir oluyorum ya bazen diyorum suyum gelse anlamam bunun yüzünden
Canan2707 YETM3009 ya zaten hamilelikte normal ama artması bu derece fazla olması insanı endişelendiriyor günlük pet kullanıyorum saat geçmeden değiştirmek zorunda kalıyorum
glycnkrt Canan2707 evet endişe ediyorum bende. ama suyumuz azalırsa bebek hareketleri azalıyormuş canım. 10 hareket olması şartmış
Alone Kadın doğum doktoruna gittiğinizde bir sorun. Evet akıntı normal ama bu kadarı fazla sanki. 5. Gebeliğim enfeksiyon olmadığı sürece az az akıntım oluyor sadece
Canan2707 glycnkrt benim çocuğum bazen hiç hareket etmiyor bazende durmuyor hiç mesela bugün sabah onun hareketlerine uyandım 6 da