Edanursoylu Baby_B ilk bebegimi paylaşmıştım hemen 2. Doğumdan sonraya kadar paylaşmayı düşünmüyorum hayatımda kıymetli olanlar biliyor zaten.
yeni_anne2 Baby_B fazla önermiyorummm ben kocamla iki kahve paylaşıyim iki gün sonra hıc kavga etmeyen bîz etten püften tartışma cikiyor 😂😂 genel olarak
Larraa Baby_B 18 haftalık hikaye attım yakın arkadaşlara açarak. Zaten akrabalar falanda biliyor. Şu an 20 haftalığım herkes biliyor gibi ☺️
Baby_B yeni_anne2 biz paylasinca nazar degmiyor yasamadik öyle hic kavga falan cok sukur😅Ama tabi nazar bu değer
Mucizeem__ yeni_anne2 Ayyy hiç sorma o paylaşanlar napyo hiç bilmiyorum ama siz gibiyiz iyi kötü bişey attım mi ertesi gün birbirimizi yiyoz😂😂😄
sevcnnn9 Millet doğuruyor haberimiz olmuyor yada cinsiyetini doğurduğunda öğreniyoruz bende paylaşım yapmayı çok seviyorum ama bebeğim doğana kadar hiç paylaşım yapmicam doğduğunda atarım artık
ZeynepDuru17 Baby_B paylasmadim 5 aylık oldu yeni bitane paylaşmış babası hepimizi oda hikaye nazar değiyor
Beybitolat 28+5 cinsiyetini bile kimseye söylememiştik anne babalarımız dışında. 2 gün önce hikaye attık isimli tarağını onda bile herkes triplere girdi bu zamana kadar sakladık diye. Aşırı nazara kem göz ve hasete inananlardanız😂
Deletedmom_116 Beybitolat Aman çok ilgilendirir sanki neye tripleniuosunuz ki sanki Bı faydaniz var öğrenince faydaniz oalcak sanki Yok bide ilişkiye girdiğimiz zamanida yazlaim paylaslaim sjskdkdkkrj
Aylaa123 Baby_B ben paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum milleti ilgilendirmiyor benim hamileliğim sonrasında gereksiz birsürü tantana yolda görse selam vermicek adam bu sefer sırf merakından darlıyor hamileliğimi öyle kimseyede söylemedim doğumuma 1 hafta kaldı 😂
Deletedmom_116 Baby_B İlkinde sosyal medyam yoktu dusukleri saymıyorum tabi. Hiç paylasmadim Sanırım doğuma yakın eşimle kabrimi tutugu foto paylaştım wp de Suankini yabancı kimse bilmiyor Ben ailelelere vs de söylemek istemiyodum aslında ama ogrendiler 🥲
Hanmoncel Baby_B ilk hamileliğimde korkmadan paylaşmıştım ama bu hamileliğım 17 haftalık paylaşmaya korkuyorum bişey olur dıye aşırı nazar çeken bır aıleyız paylasmam galıba bilmiyorum doğuma kadar