Beril16 Arkadaşlar merhaba, Hangi doktora gidiyorsunuz? Kaç haftalıksınız? Doğum paketi yaptınız mı veya doğum fiyatını sabitlemeyi düşünüyor musunuz? Gelin hep birlikte tanışalım 🥰🌸
mervemurat16 Beril16 ben pembe maviye gitmedim ama foğum yaptığım doktorum fatma sezgin o hastaneye geçmiş tavsiye ederim
Pinnar7 Ben yeni öğrendim hamileliğimi 5. Haftamda bu hastaneye muayene gideceğim cuma günü doktorum Nevin hanım, her şey güzel olacak bence, fiyatlar hakkında da o gün bilgi alacağız
Beril16 Pinnar7 Nevin Hanım benim eski gebeliğilimdeki doktorum. Kendisi Bursa’nın en başarılı ve deneyimli doktorlarından birisidir. 🥰❤️ Eski gebeliğimde hastane paketi yaptırmıştım. Nevin Hanım ikili testte daha uzman diye Feride Hanım’a yönlendirmişti. Sonrasında Feride Hanım’ı da çok sevdim. Şu an ikinci gebeliğim Feride Hanımla devam ediyorum. Nevin Hanım’a her konuda gözü kapalı güvenebilirsiniz. 🌸🌸
Pinnar7 Beril16 çok teşekkür ederim gittik gerçekten iyi yönlendirdi bizi. Heyecanlıydım ultrasonda ya gözükmezse diye sıkışık gel demişti direkt 5+0 da gördük devam edeceğim doktor kesinlikle 💓
Beril16 Curlywoman Doğum sezeryan yada normal doğum farketmeksizin 60 bin lira. Doğum paketi 140 bin lira. Henüz bende fiyat sabitlemesi yaptırmadım.