Elifcahhnnnn Kızlar en alt kasığımda yani resmen rahmimde hissediyorum hareketlerini bugün bu normalmi yaşayan oldumu , birde son muayenemde Doktor’um bebeğin biraz aşşağda olduğunu ve sürekli yatmam gerektiğini söylemişti
Alya05 Elifcahhnnnn canım çok dikkat etmen lazım Kızım şuan 3 yaşında, Benm kızım da öyleydi çok aşağıdaydı eğilip kalkamıyordum seni korkutmak istemem yaşadığımı söylüyorum 27 haftalıktı erken doğdu Plesenta rahim duvarını bırakınca iç kanama geçirdim gece aniden kanamam oldu acil sezaryene aldılar kızım 73 gün küvezde kaldı. Tabi her gebelik aynı değil. Seninde bebeğin aşağıdayda dikkat et dinlen bende bebeğin hareketlerini vajinada hissediyordum
Minnaksever Elifcahhnnnn ben 25 haftalığım ben de öyle hissediyorum bazen çünkü ayakları aşağıda vurdukça sanki çıkacakmış gibi geliyor ama rahim ağzı uzunluğum falan gayet iyi
alyawong00 Alya05 bnde 26 haftalık hamileyim iki aydır hep böyleydi hep rahmimde hareket ediyordu normal olduğunu söylediler bana
Elifcahhnnnn susam_18 canım sen en son Nezmn kontrole gittin ve Doktor’un ne söyledi benimde yarın inşallah kontrolüm
Alya05 Elifcahhnnnn canım normalde de eğilip kalkamıyordum beni zorluyordu ama İki gün öncesinden kasıklarımda ağrı ve bebeğin ayakalrını vajinamda hissediyordum eşimede söyledim dedim sanki ayakları çıkacak gibi baskı yapıyor sonra o gece 2 de aniden kanamam oldu ibrikten su boşalırcasıda hemen acile koştuk bebeğin x olduğunu benimde durumum iyi olmadığını rahmimi almaları gibi durum olduğunu söylediler iç kanama olduğu için. Şimdi kızımda bende çok iyiyiz kızım 3 yaşında
Alya05 alyawong00 normal deseler bile sen dikkat et canım. Elinden geldiğince Banada bişi demedi doktor Hatta detaylı ultrasona girdiğimde bile ben doktora dedim bebeğim aşağıda gibi evet aşağıda dedi Eğer bana deseydiler diakat et yat kalkma kızım onca gün küvezde kalmazdı ben okadar acı çekmezdim
susam_18 Elifcahhnnnn her hafta kontrolüm var. Geçen perşembe gittim. Riskliyim hem rahim ağzım kısalıyor hemde kasılmalarım çok hemde bebek çok aşağıda😅
alyawong00 Alya05 peki daha sonrasında neden böyle bir durum ile karşılaştığını söylediler mi yani tamamen sebebi bebeğin aşağıda olması mıydı
ayseheyecanli Psikologmerve gözünüz aydon öncelikle ama çok tuhaf suyunuz geldiği halde eve git nasıl der dr tehlikeli değil mi ya üstelik 4 dk bir sancınız. Ben anlamadım maksat neydi yani ne düşündüler açılma yok henüz hastanede de olsan bekliceksin git evde bekle mi düşündüler ama su ya su olayı işin sonu değilmi nasıl beklenir ? Minnaksever
Elifcahhnnnn Alya05 canım bugün bebeğin konumuyla alakalı güncelleme yaşadım tekrar çıktı sanırım yukarıya böbreklerimde mide altımda hareket ediyo bugün itibariyle