Evinuuu Taktik yok. Eşim de düşünmüyordu, kati bir şekilde. Bu esnada ben de çekimserdim. Çünkü siz de biliyorsunuz her bakımdan zor. Kişisel şartlarınız nasıldır bilmiyorum ama dünya da korkunç bir yer olmaya başladı. 🥹 Çocuğumuz büyüdükçe net bir konuşma yapma kararı aldık. Tek çocuk olarak yolumuza devam mı edeceğiz yoksa bir kardeşi olmalı mı? Birbirimize bir 6-7 ay kadar zaman verdik sanırım bu süreçte. Ben 2. Çocuk ister vaziyetteydim. Hiç beklemediğim bir anda eşim de yalnız kalmasını istemediğine karar vermiş. Ben ne kadını ne erkeği bu anlamda yönlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü insanın kendi sorumluluğuyla ve yeni hayatıyla barışması zor oluyor takdir edersiniz. Ne kadar vazgeçmek istiyor kendinden, bu karar bireyin kendine ait olmalı. Anlık bir yönerge alıp uyması hayatının tamamında bu kararı savunacağı anlamına gelmez. İnsanlar çocuklarından veya sorumluluklarından değil kendilerinden geçiyorlar. Bunu kimse yaşasın istemem ne ben ne başkası. Çok iyi düşünmek gerek.