Hzldem Busracerrah cok tehlikeli. Benim annem ebe ve gecenlerde cok kötü bir hadiseye denk geldim 4600 6.dogumu olan bir kadindi normal doguruyordu ama basina gelenlere sahit olmak psikolojimi cok etkiledi. Iri bebegi normal dogurmak icin diretmenin manasi yok😔😔
Busracerrah Balbebek012 ultrasondan ultrasona farkediyor 4500 çıktı trabzon’da 4300 çıkıyordu rizede geçen hafta bilmem hangisi doğru ama çok hızlı kilo alıyor bu aralar
Busracerrah Mzzz ya normal. Çok istiyordum ama artık pek hevesli değilim sağ salim bi gelsin başka bir şey istemiyorum
Busracerrah Rare evet bizim genetik böyle ben 170 eşim 185 kaynım 190 üstü babam abim 180 üstü kardeşlerim hep uzun kayınvalidem 173 yani bizden nasıl küçük bebek olsun doktorlara anlatamıyorım bu bebek niye böyle diye psikolojimi bozdular
kuzeyinannesi24 Busracerrah ben 4100 gram bebeğimi normal doğurdum ama çok zor çok yırtık oldu 50 dikisim vardı keşke sezeryan olsam dedim ama şehir hastanesi normal dogum diye insani diretip mahvediyor
Busracerrah kuzeyinannesi24 işte keşke dememek için soruyorum ve dene diyen pek olmuyor genelde herkeste fazla yırtık dikiş oluyor normal doğum diye diretmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum bu hikayeleri okuyunca
De25 Busracerrah kız kardeşim 4.500 gram doğdu bebeğini ve normal doğum bence bünyeye alakalı ve doktorla
kuzeyinannesi24 Busracerrah evet canım önemli olan sağlıkla almak sezeryan olup çok rahat geçiren de var öyle bi şansın varsa ve bebeğin iriyse tecrübeme göre kesinlikle sezeryan öneririm dikiş çok olunca oturup bebeği bile emziremiyosun
Alyadnz33 Busracerrah bebek omuzdan iri olduğu için onermiyorlsr benim komşum da öyleydi zorunlu sezeryan oldu yoksa olmaz mıs normal doğum baya yırtılma yaşarsın demişler bebek iri olduğu için
yesim-1 Busracerrah ablam 4.800 doğurdu köprü kemiği kırıldı bebeğin 1 ay kolu sabit tutulmuştu öyle kaynamıştı bide yıkanmadı hep bezle siliyolardı
poyrazege1503 Busracerrah ayy maşalahhh ne yedirdim çocuğa sjdjdj bence zorlama sezeryan alırlar muhtelemen zaten normal diretme sarkma da olabilir sonrasinda zorlanirsin bence
Gamzecebecii Busracerrah kardeşim 4500 kilo doğmuş çok rahat doğum yapmış annem ben 650 gram doğmuşum 1 kilo bile yokmuşum diyor senin doğumun daha zordu 😂bence doğumun kilo ile alakası yok