Busracerrah Çarşamba günü sezaryen olacam büyük ihtimalle ama öncesinde normal gelsin çok isterim doğum sancısı vs hiç tecrübem olmadığı için yaparım ya da yapamam diyemiyorum var mı çevrenizde böyle benzer bir doğum hikayesi
Pinarkorkmazer Busracerrah yengem beş kiloya yakın doğurdu bebeğini vajinal yolla ama dördüncü doğumuydu
1prens1prenses_ Busracerrah yengem 5.200 gram doğum yaptı kızını ama üçüncü doğumuydu Ama hepsi de kiloluymus 4.500 genelde Doğum da ikizleri oldu onlarda normal 4 kilo doğmuş ikiside
Sosyalbiri Busracerrah canım o söylenen kilolar da doğru çıkmıyor. Benim oğluma da 4 kilo üzeri demişlerdi. Normal doğmaz demişlerdi. Sezaryen oldum 3765 gr doğdu haytam. Hem devlet hem özel Bu arada kiloyu söyleyen doğmaz diyen
PinkBerryy Çok zor olur iri bebekte vajinal doğumu önermiyor doktorlar, annem beni 4000 kardeşimi 4300 doğurdu vajinal ama sonra estetik olmak zorunda kaldı 😅😅
Busracerrah 1prens1prenses_ ya eskiler yapıyormuş herhalde hiç anlamıyorum şimdi pek yapabilen yok gibi
Mzzz Sosyalbiri ama doğru çıkma ihtimalide var benim bebeğim söylenen kilodan 40 gram eksik doğdu e dedi gibiyse Allah korusun çok riskli bebeğin omuzlarını kırmak zorunda kalabiliyorlar mis ayrıca arkadasim bebrgide 4750 doğdu dediği kilodan 150 gram fazla doğdu yani Allah korusun bu riski almak çok tehlikeli
Busracerrah Sosyalbiri evet aşağı yukarı 200 300 gram oynar dedi doktor ama ben kilosundan dolayı riskli gebelik doktorundan çok ayrıntılı bi ultrasona girdim 35 haftalıktı o zaman 3700 du genel olarak önde baya kilolu doğacak o kesin de işte tam net belli olmaz işte üstü bile olabilir
Busracerrah Daisyy000 benim kaynım da 5500 doğmuş ama eskiler yapabiliyordu şimdi pek duymuyoruz böyle doğum hikayeleri çokkkk nadir
Sosyalbiri Mzzz tabi tabi benim oğlumun da göbek çevresi ilerideydi. Doktorlar omuz takılması olur normal doğuma zorlarsak engelli olur demişlerdi Rabbim korusun uzak etsin🤲🏻.
Zeynep6095 Busracerrah kaç kilo canım şuan bebek suni sancıylada başlatabilirler önce o kilolara ulaşmadan
Busracerrah Zeynep6095 4300 4.500 arası değişiyor ultrasona göre geçen hafta öyleydi yani az değilde fazla çıkar ama benim 32 haftadan beri aşırı bi baskı var hatta 1 cm açıklıkta var 2 haftadır
Flowermom0 Busracerrah 4.600 gr normal doğumla doğurdm oğljmu. Zormuydu evet çok fazla zordu. Sabaha karşı 5te başladık öğlen 1:20 de doğdu. İlk doğumumdu. Dikiş yırtık çok fazla oldı. Ama şimdi iyiki normal olmuş diyorum.
Busracerrah Flowermom0 ya böyle hikayeleri okuyunca bi cesaret geliyor ama beklesem benimki 5 kg geçecek gibi çok cesaret edemiyorum normal istiyorum ama
biranneadayi15 Busracerrah hiç tavsiye etmem paramparça oldum 4.300 iki sene olacak hala çekiyorum acısını
Tz19_ Ne yeyip ne iciyosunuz Allah askina oncelikle massallah diyimde😄😄 ben kilo aldiramiyorum her seyide yiyrm muz kefir ceviz pekmez avakado akkiniza gelebilecek herseyi ama yok 35 haftalik 2500 kg 😄😄
Busracerrah Tz19_ yapı meselesi bence benimki ne yesem alıyor engel olamıyoruz ki özellikle alsın diye hiç upraşmadim hatta kilolu bebek sevmem dedikçe kilo aldı inadına gibi :)
Rare Tz19_ çünkü genetik yapısal :) ufak anne babalardan 5 kiloluk bebek çıkmaz diye tahmin ediyorum sülalede hep ufaksa