5 gün sonra randevum var. Büyük ihtimalle doktorum çatı muanesi yapıcak. Ve bende randevu almayı düşünüyorum. Normal doğumun beklicem tabiki 40+0 kadar. Sonraki güne sezeryan randevu almaya karar verdim. Bu 10 gün içinde ki şu 2-3 gün hariç şuan doktorum yok kızımın gelmesini pek istemiyorum ama sonrasında gelmezse daha fazla dayanacak gücüm de kalmadığı için gircem ameliyata. Eşim bu konuda pek destekçim değil daha çok beklememi istiyo hani normal doğum istiyodun bir kaç gün daha bekle falan diyo ama şuan benim psikolojimi anlayamaz sadece hamile olanlar bilir ne kadar zor olduğunu. Zaten onunla 1 aydır farklı illerdeyiz ben ailemin yanına geldim doğum için. Bir yandan kızımın sağlığı için de korkuyorum sağlıklısı kolayı olsun istiyorum kafam allak pullak gerçekten. Ama 40 dolunca zaten gelişimi tamamlanmış olmuyo mu? Daha ne kadar bekleyebilirim ki 😓 benimki biraz zayıf ve bir hafta geriden geliyo gerçi ama doktor i görünüyo demişti en son gelişim açısından ay bilmiyorum kafam karman çorman. Ne yapım nasıl yapayım şaştım kaldım