Gizeminannesi Kızlar boğazının sağ tarafı acayip ağrıyor. Şişmiş hemde, bu ağrı yutkunurken bile çok can yakıyor.. Ayrıca kulağım bile ağrıyor sadece sağ taraf doktor sadece parol iç dedi başka napmam lazım başına gelen var mı? Allah aşkına ya
Cemreveannesi Gizeminannesi üşütmüş olabilirsiniz nane limon yapın belkı iyi gelir hamıle degılsenız kekikte katabilirsniz çok geçmiş olsun
Shylaaa Gizeminannesi bi acile gidin bence en azından parol u damar yoluyla verirler daha etkili olur. Ben grip olunca doktorum KBB polik. Öneririm demişti. Hamileliğinde antibiyotik kullanan anneler var orta kulak filan olduysanız parol ile geçmez. Allah şifa versin, geçmiş olsun
basakb Gizeminannesi aynısını yaşadım günde 2 tane parola içtim ama bol bol c vitamini aldım mandalina yedim. Portakal suyu içtim de öyle geçti
Rrbbiia Gizeminannesi bol tuzlu su ile sürekli bogazınıza gargara yapın gerçekten iyi geliyor ve portakal alın hem onu yiyin hem sıkarak için Allah şifa versin
Cosimaniehaus Gizeminannesi hamilelikte hasta olunca yaptığım tek şey bal limon sarımsak karışımı. 1 diş sarımsağı ince doğrayın bal limon ekleyip yutun. Rendelemeyin ve çiğnemeyin ki sarımsak kokmasın. Her yaptığınızda taze yapıp tüketin. Geçmiş olsun.
Miniklerinannesiyim Gizeminannesi 18 haftalıkken gribe yakalandım oda cok agırına düşmüştüm saglık ocago doktoru bana antibiyotik yazdı sagolsun ondan 3 günde iyleştim yani canı istiyen doktor antibiyotik yazıyor idrar yolu enfeksiyonunda bile antibiyotik kullanıyoruz başka bi doktora da görünün bence