Mikrofon0 Mervemm06 bana da yaptılar ve rahim duvarım enfeksiyon kaptı ebe yapma dediği halde yanındaki öyle bir bastırdı ki yapma diye yalvardım ebe kendi ıkınması yetiyor diyo ama hanfendi hâlâ bastırıyor yanımdaki emzirme hemşiresi yapma kadın dayanamıyor dedi de resmen çektiler üstümden tırnak izi olmuştu karnım hep şikayet etme hakkım varmış doğum dan sonra direkt olarak şişlik oldu dikiş atılmadan onun yüzünden kanamam durmadı rahim duvarım enfeksiyon kapmış tekrar bir işlem vs vs hakkımı helal etmiyorum yani 🥺🥺
Feyzanurguc Mervemm06 bana da yapıldı kızımın suyu bitmek üzereydi kanalda sıkışmış denebilecek kıvamdaydı çünkü saatlerce suniye ve açlığa dayanamayıp doğum esnasında bayılmıştım ıkınamamıştım iki ebe destek oldu ama canım acımadı çocuk tümden aşağıdaydı zaten kafası görünüyordu sadece doktorun çekebilmesi için bi pay lazımdı bana serum takıp kendimi toparlayana kadar sancıma göre onlar bastırdı
DENIZ_55 Mervemm06 banada yapmışlardı ama benim suyum bitmiş kuru dogum yaptim bebek zorlandığı içim bastirdilar hemen çıksın diye karnımda oksijensiz kalmıştı eğer müdahale edilmese ölecekti bebeğim çok şükür kurtuldu
R-veyda44 O zaman bastırdıklarinda baya kötü olmuştum çok zorlanmıştım oğlum sanki ağzımdan çıkacaktı
Madam27 Banada yaptılar bebeğim yukardaydı inmiyordu öyle bi bastırdı ki karnımda tırnak izleri vardı
M4n0 Epidural etkisiyle yeterince ıkınamayınca bana da bastırmışlardı, o ağrıyı 6 ay boyunca kabus olarak tekrar tekrar hissettim. Ama gerekli olduğu için yapılıyor, bebeklerimizin canı sağ olsun diyelim.
startown Mervemm06 benim arkadaşıma bastırmışlardı.Bebek iriydi son artık doğmak üzereydi ama doğmak bilmedi ebe bastırdı.Arkadaşım o an kabus gibiydi dedi ama o ebe bastırmasa doğmıycaktı dedi.Çocuk doğunca çok rahatlamış ❤️
68pembemavi01 Mervemm06 Bana keşke ebe bastırsaydı 😃 baya kilolu doktor bastırmıştı 1 2 hafta kaburga ağrısı çektim doğumdan sonra ilk doğumumdu
Zeynepin_annesii Mervemm06 Bana yapıldı ama çokta kötü değildi sadece dikişim çok fazlaydı ona bağlıyorum.
gmz10 Mzzz bana da iki kişi bastırdı😅önce ebelerin biri bastırdı sonra yetmedi diziyle bastırdı, ikincisi de yardım etti. Ama o an onun acısını hissetmedim ben acı yoktu galiba bir an önce çıkarın diyordum😄
Dilhun Mervemm06 bana da yapılmıştı. Artık hiç gücüm kalmamıştı ıkjnmaya, ıkınsam da ittiremiyordum. 2 kişi bu sekilde bastırıp ittirdi kızımj
Mzzz gmz10 ay aynen bir şey hissetmedim zaten sancı aklımı alıyordu ikiye ayirsalar hissetmezsin 😁😁😁😁😁