Merhabalar istmosel yani sezeryan skarı ameliyatı olacağım sıra gebe olduğunu öğrendim ve benim için büyük şok oldu çok şükür rahimde oluşan normal bir gebelik doktorum Ankara’da başlangıçta kendisiyle başladık ameliyatı da kendisi yapacaktı ilerleyen dönemlerde gebeliğin risklerinden vs bahsetti başlangıçta takip edelim dedi biz de İzmir’de oturuyoruz ailelerimiz Ankara’da ve eşim yurt dışı görevine gideceği için kontroller doğum vs Ankara’da olacaktı görev ertelendi vs sorunlar oldu gidemedik burda kontrollere gittiğimde de söyledim ama en son perinatoloji plesenta ön duvarı kapatmış göremedim demişti geçen haftada özele gittim yine belirttim oda bisey demedi ama 2 haftadır kasık ağrım var ve hiç geçmiyor daha önce 2 gebelik geçirdim ve hiç böyle bisey olmamıştı otururken kalkarken uzanırken nefes alırken bile bi ağrı bi acı var tam alt kasığımda kanama olmadığı sürece sorun yok demişti Perinatoloji ama bilmiyorum biraz okudum da bebeğin zamanla istmosel yerine yapışma ihtimali yada en büyük ihtimal plesentanın yapışma ihtimali olabilir deniliyor. Hiç iyi değilim tekrar görüneceğim yarın hemen doktora ama bu şekilde geve kalıp sağlıklı geçirip doğum yapan var mı aranızda iyi şeyler duymaya ihtiyacım var..