Mortosba Haftadayım bu zamana kadar pek ödem olmadı, gözle görülür ödem bu hafta başladı Bugün biraz ellerimi fazla kullandım sanırım mutfakta çok vakit geçirmek zorunda kaldım Yarım saattir parmak uçlarından başlayıp şimdi parmak bitimine kadar karıncalanma var Yaşayan var mı acaba 🥲
Melekozlu Mortosba Canım o maalesef ödemden oluyor ya 40. Haftadayım bende ve 38. Haftadan sonra bu olmaya başladı gece parmaklarım ağrıyarak uyanıyorum parmaklarımı açıp kapatıyorum çabucak karıncalanma oluyor.
Leylaaa_46 Mortosba Sağ elimin orta parmağımın ucu 1 aydır uyusuk hissetmiyorim magnezyumda kullanıyorum . Doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum
Pinarkorkmazer Mortosba bende de var ilk gebeliğimde yoktu ama bunda ayak tabanım ve parmaklarım karıncalanıyor bazen uykudan uyanıyorum doktora gidince soracağım size de dönüş yaparım
NNanelimonn Benim 36.haftda başlamıştı parmak uçlarımdan bir hafta sonra tüm koluma yayıldı doğum yaptıktan 10-15 gün sonra ancak tamamen geçti çok geriyor insanı 🥹
Moon9551 Haftadayım bende de oluyor. Sabah uyandığımda ellerimi zor açıyorum kitlenmiş oluyor. Uyuşma da oluyor magnezyum yazmıştı aile hekimi ama o bacak kramplarına iyi geldi bu neden oluyor hiç bir fikrim yok