Tatlianne35 Bebegimin karın çevresi 2 hafta geriden geliomus böyle olupda sonradan yakalayan oldumu neler yedinz o surede
2prensesmom_ Tatlianne35 24 haftadan beri hep gerilik vardı 36 tamamlamış kendini 1 gün gerilik gözüküyor dendi banada
Balaanesi Tatlianne35 ilk bebeğimde vardı ama sanırım 1 hafta falandı. O zaman için kaşar ve kuruyemiş yemiştim bol bol bir ay sonra haftasına uyumlu çıkmıştı
Girlmom Tatlianne35 Bende bugün gittim iki hafta geri dedi balık kuruyemiş yoğurt ye karbonhidrat ağırlıklı olmasın dedi deneyelim bakalım 3 hafta sonr akontrol var yakalayabilecek miyiz haftasını
2prensesmom_ Tatlianne35 kendiliğinden düzeldi birde ocsapar igne kullanmaya başladım bunun etkiside olabilir kendim de sadece 2 kilo aldım iştahım hiç yok ve sigara kullanıyorum ek olarak hiç bisey yapmadım yani ama iğnenin etkisi elbet vardır
Rumeysacosarr 2prensesmom_ canım oksapar iğne kullanırken sigara kullanılıyor muydu sanki kan da pıhtılaşma yapma riski var diye ikisi aynı anda kullanılmıyor diye duydum
Morsalkim Girlmom kan akımında problem yoksa beslenme sıkıntılı gelişim geriliği var demektir. Ama kan akımı sıkıntıysa ne kadar yerseniz de olmaz ama doktor demisse kesinlikle ev yoğurdu ceviz avakado muz yumurta çok işe yarıyor
Girlmom Morsalkim sadece protein al dedi kan akımıyla ilgili birşey demedi bende yeme düzenimi değiştirdim hemen
Morsalkim Girlmom kesinlikle öyle yapın ben kilo almadım ama bebeğim 2 hafta ileride sebebi hergun 2 yumurta her gün badem ceviz ve ev yoğurdu muz bunlar bile hızlı kilo aldırıyor ☺️
Girlmom Morsalkim ayy inşallah umut veriyorsunuz 😍😍 Yapıyorum iki gündür birde dün sağlık ocağına kan vermiştim kanım da düşük çıkmış o yüzden de alamamış olabilir şimdi doktorumu arayacağım