Maviniz Kızlar iyi geceler 🌙 grip oldum ve ne yapsam toparlanamiyorum. Daha öncede olmuştum ama atlattım hemen bunda napsam anlatamiyorum sürekli öksürük ve burun tıkanıklığı var ne iyi gelir? Ne önerirsiniz?
1_Pandackk Maviniz bal ılık su limon 🍋 çok iyi geliyordu hamile iken bogaz agiralarima iyi geliyordu şuan bile bogazim sisince hemen yapıyorum
gulzaadee Maviniz bende aynı durumdayım öksürükten uyuyamıyorum neredeyse genizim tıkanıyor eşim az önce ılık suya bal katıp limon sıkıp getirmiş onu içtim bakalım inşallah biraz azalır da uyuyabilirim bu gece
Hasret3449 Maviniz ılık suda tuz kat boğazına kadar dalgala yap Ben öyle atlattım bir de ilısu bal limon sık iç
danla2711 Maviniz merhaba doktorum zencefili rendeleyip balla karıştır 1 tatlı kaşığı tüket demişti deneyin isterseniz iyi gelir yiyemezseniz sıcak suya da karıştırabilirsiniz
Maviniz 1_Pandackk boğaz ağrısı değil de bitmeyen öksürüğe çevirdi grip kendini insallah iyi gelir yapim
Merveeildeniz Hepimiz yandık bu gripten, grip geçti ama balgam yapmaya başladı ve her sabah istifra ediyorum balgam yüzünden bi türlü geçmiyor.
Emel5805 Pekmezi sıcak su ile sulandırıp limon sıktım yarım cay kaşığı tereyağ eritp kattım içtim çok iyi geldi