Nazdar72 Krasivyy kilo almadığım için mutlu mal hocam dedim elden ayaktan kesildim vitamin de alıyorum boş daha ne güzel kilo alma diyor
Onekim 22+6 hafta olduk bugün 20. Haftadayken 365 gramdı minnak kızım 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne kadar olduk bu arada kilolu Bi şekilde hamile kaldım ve bu zamana kadar 5.5-6 kilo aldım
Nazdar72 Krasivyy işte tek kötü yan kırmızı et gözümde kararmış balık peynir hepsi kararmış muzda ne kadar alsam berbat tadı var yiyemiyorum mevsimi de değil
Krasivyy Nazdar72 ondan kilo alamıyosun canm o zaman bn iki üç günde bi kilo kaşar yiyorum sabah kalkınca muz süt bunlarda bebğe çok faydalı kızım bi hafta önde de gidiyo çok şükğr sende ye yoksa güçten düşersin ruh gbi olursun
Nazdar72 Krasivyy zaten ruh gibiyim gören aman hastaneye yatırırlar seni diyor 😂😂😂 o kadar tepki alıyorum ki doktora be ni hastaneye yatır diyesim geliyor
Umaymoms NilAsel bende kesin aldım 4 kilo vermiştim ilk üç ay farketmeden. Ama iştahım bir açıldı sabahtan aksama kadar yemek yemek bayılacam bebeğim 500 gram 😋😋
kizbebekannesii 22+6 yız 4 kg aldım doktorum cok diyor dikkat edeceğim bundan sonraki süreçte. Kilolu hamile kalmadım ama doktor fazla kilo istemiyor. Bebeğim de en son 21 deyken 500 g dı.
Yagmur9833 Nazdar72 insallah alirsin dogru diyosun bnde az yedigim az aldigim icin gucten dusuyorum bebise anca yetiyodur bize kalmiyor
NilAsel Krasivyy aslında yapılacak şeyler belli diyetisyenin verdiği listeyi duzenli uygulamak zor kendimizi kontrol edebilirsek iyi olacak😊 önemli olan yavrularımizin sağlığı onlar için dikkat edeceğiz artik👍