Ranim Merhaba güzel anneler yardım istiyorum kızıma isim bulamıyoruz ilk kız olduğunu öğrendiğimizde ben ve eşim Retal ismi seçtik oyle kaldı şimdi doğuma az kaldı annem ve kaynanam bu isim hiç güzel değil diyorlar başka isim olsun istiyorlar kızım iki tarafta İlk torun olacak o yüzden onlari kirmak istemedim ama anlaşamıyoruz iki isim koyalım dedim eşim istemiyor sade şık bir isim olsun diyor ürünleri alabilir miyim acaba 💗💗💗
piiremsesinannesiii Ranim bence de kırmayın ve öyle bir isim koymayın :) Mercan Derin İnci Yaren Beste benim çok sevdiğim isimler arasında belki beğenirsiniz bu arada kızımın ismi de deniz
anne_adayi_37 Ranim ilk defa duydum ama anlamı ne acaba .biraz büyüdüğünde akran zorbalığına uğrayabilir maalesef. Zeynep Zühre kızım olsaydı bu ismi koyacaktım hem anlamlı modern de .ama oğlum olacak kaldı içimde 🫠
Hanniballl Ranim Retal isminin anlamı ne bilmiyorum ama daha basit ve anlasilir bir isim koyun bence… Nil, mina, miray, duru, inci, gözde, gökçe gibi isimler olabilir 😊 Hale ismini seviyorum ama biraz tek basina boslukta kalıyor gibi
Gizem-1009 Ranim arin mira asel efnan hafsanur ela Umay inci duru doğa ada Serra meva parla açelya lina liya hüma aklıma bunlar geldi şimdilik benimde kızım olacak daha isim bulamadım 😅
Bhrdnz Retal Arapçada okumak anlamina geliyor yanlış bilmiyorsam hatta Kur’an okuyan ilk kız gibi bir anlamı vardı
Mikoosu İnsanın aklına retal diyince fetal dna geliyor bence haklılar hoş bir isim değil daha güzel bir sürü isim var
Fatmadrama Biz kız olsaydı Alisa koyacaktık ancak erkek bebeğimiz olacak :)2.ye artık inşallah . Alisa, Melisa , Luna .isimleri çok hoş
Ranim Retal kuranı çok Okuyan kız anlamına geliyor 💞 ürünleri yazdım onlardan bir tane seçecez teşekkür ederim can anneler 💗💗