Nazsuuu Arkadaşlar dün aynadan baktım bikini bölgesine çizgim ta ordan başlıyor ve kap kara olmuş orası normalde de esmer bir insanim vücudum öyledir ama çok kararmış ve ta ustune kadar cikmş meme ucumda aynı şekil çok kara oldu geçer mi yoksa hep böyle mi kalıcak:( moralim bozuluyor ztn esmer olmayı hiç sevmiyordum oramda çok kararınca moralim bozuldu kesin doktor da dalga geçmiştir içinden
KurabiyeninAnnesi123 Nazsuuu doğumdan sonra hepsi geçiyor tatlim kalmiyor ilk hamileligmde de kararmalarm oldu boyun bölgem bile kararmıştı sivilceler de cabasi dogum yaptiktan sonra hepsi geçti 2. Ye hamileyim buda ayni kararma sivilceler hepsi var yüzüm perişan halde sivilceden dogumu sabirsizlikla bekliyorum
rumisam Nazsuuu benim çok fazla kararmam var koltuk altim boynum omuzlarimda kahverengi saçma sapn b*k sicramis gibi lekeler aynadan soğudum inşallah geçiyordur yoksa naneyi yedim
mcansu Nazsuuu geçiyor hiç merak etme ben çok beyazım oğlumda kasıktan göğüslerime kadardı baya koyu ve kalındı çizgim ama sonrasında hiçbir şey kalmadı soldu gitti göğüslerimde öyle eski rengine döndü kötü olan uçları da eskiye döndü 😬 onlar kalabilirdi
Nazsuuu KurabiyeninAnnesi123 benimde boynum fln hep karardı yüzüm fln da çok şişti kaşınıyor durmadan ama ztn esmer bir insanim ama her yerim daha karardi yüzümde dahil insllah geçer ben çok takıyorum esmer olmayı:(
KurabiyeninAnnesi123 Nazsuuu geçer kuzum geçer ilk hamileligmde hic birsey kalmadi kizima 2 aylik hamileyken başladi mide yanmalarim doguma kdr ameliyathanede bebek çıkana kdr dahi yandi bebek çkti mide yanmam bir anda kesildi kısa süre sonra da sivilcelerim kararmalarm hepsi geçti kalmadi ben beyaz tenliyim ve boynum sim siyahti bende cok takiyordm cildiyeye gidicektm bi sabah bi baktm geçmiş
Nazsuuu rumisam wala ben bile esmer olmama rağmen çok belli oluyo beyaz tenli insanlarda nasıl duruyordur kim bilir
rumisam Nazsuuu buğdayım ben iğrenç duruyor neyse bebikolarimizi sağlıkla alalım kucağımiza çaresine bakarız sonra
minihanim-01 Bende de oldu kararmalar inşaAllah geçiyodur,ama beni en çok rahatsız eden boynumda et ben çıktı inşaAllah onlarda gidiyodur🤔
minihanim-01 Nazsuuu hiç bilmiyorum ve boynumda çıktı,kahverengi pigment artışı oldu belli bölgelerde bende ona bağladım,benim vücudum et bene meyilli genetik olarak ama hamilelikte olması biraz moralimi bozdu,geçmezse doktora aldırmayı düşünüyorum zaten
KurabiyeninAnnesi123 Songulkaya kız kuzum ama iki cinsiyette de ola biliyor sivilcelenme bende cinsiyete yormuştm başta erkek bebege hamile olup sivilce sorunu olan cok anne adayi vardi cinsiyetle alakasi yok anlican
0203-adenim Kaçıncı haftada kararmalar başlıyor 24 haftalığım çok şükür kararlamalarım olmadı acaba bundan sonra olur mu