Nilufer_bas Kızlar anadolu yakasın da devlet hastahanesi olarak giden var mı varsa hangi hastahane ve kontrol için hangi doktor isim paylaşır mısınız lütfen çok rica ediyorum
Nilufer_bas @ Nilufer_bas Sultanbeyli devlet hastanesine gittim 2 doktor değiştirdim 2 side affedersiniz kendilerine hayrı yok yüzene bile bakmıyorlar soru sormadan cevap bile vermiyorlardı üzülüyorum bu duruma
danla2711 Nilufer_bas haydarpaşa numune hastanesinde hamilelikten önce gittiğim bir doktorum vardı fisun vural eğer hamile takibi yapıyorsa ona gitmeni tavsiye ederim o yapmıyorsa fatih sultan mehmette ayhan çelik var onuda öneririrm özel takipliyim ama devlete bende arada gidiyorum ayhan beye gidiyorum hastanede çalışan bir akrabam önermişti
Nilufer_bas Önerilerineze ihtiyacım var özel hastaneye gidecek durumum yok malesef fiyatlar çok uçuk 10 haftalığım daha
Melek3675 Nilufer_bas Ümraniye devlet hastanesi yakınsa sana öneririm doktor elif malçok gayet iyi ilgili
Nilufer_bas Sultanbeyli devlet hast. / Zeynep Kamil hast. ve Lütfi kırdar hastanelerine giden gidip memnun olduğu doktor var mı acaba bebek takip kontrol için
SeverBurcu Nilufer_bas Zeynep kamilin bütün doktorları mükemmel tereddütsüz git ben hem özele hem oraya gidiyorum özelden daha ilgililer vallahi
msa24 Nilufer_bas Lütfi Kirdar hastanesi Eğitim Araştırma Hastanesi olduğu için herzaman aynı doktora denk gelmezsiniz. Hatta genelde asistanlar oluyor. Dolayısıyla çok farklı doktor tavırlarına denk gelebilirsiniz ki zaten devlet hastanelerinde yakındığımız şeyde bu değil mi genellikle buna fazla takılmazsanızaklınıza takılanı kendiniz sorarsanız çok sıkıntı yaşamazsınız bence. Hastane olarak ise çok temiz ve güzel bir hastane. Anne bebek dostu hastane olarak geçiyor. Ayrıca gebe okulu da var ücretsiz. Doğumdan sonrası için bir sıkıntı olduğu durumda emzirme danışmanlığı da veriliyor o da ücretsiz. Doğum ise kendinize ait bir odada gerçekleşiyor. Bunların hepsini gebe okulunda da size anlatıyorlar gösteriyorlar. Devlette doğum yapmak istiyorsanız gayet güzel ve başarılı bir hastane. İki doğumumu da orada yaptım. Gidip kendiniz bir görüş edinmeye değer :)
Beyzadrs Zeynep kamilde doğum yaptı iki yakınım. Zaten hastane doğum üzerine. Onların hamilelik ve doğum sorunluydu, sağ salil kavuştular bebeklerine çok güzel baktılar
Nilufer_bas SeverBurcu 2 li test için randevu aldım gebe takip için de alacağım inşallah hani seçenekler var ya randevu alırken gebe takip 1 den 6 ya kadar olan hangisini seçmem lazım ilk 1 ile 3 arası sorunlu olanlar diğerleri normal gebeler için sanırım dimi?