xAnneyiMx Haftamda gumbur gumbur hissettiğim hareketlerini şuan 20. Haftamda hissedemiyorum cok az bağırsak hareketi gibi hissediyorum bazen. Neden oluyor böyle
MorKelebek54 xAnneyiMx 25. Haftaya kadar hareketleri boyle olmasi normal kabul ediliyor. 1 gunde hic hareket etmesse o zaman doktora basvurun☺️
Kze xAnneyiMx bu haftalarda normal Bi iki gun cok hareketli olup sonra hareketsiz olmasi 28 den sonra falan bi duzene giriyor
KurabiyeninAnnesi123 xAnneyiMx bu haftalarda düzenli olmaz ztn cnm bir gün cok haraket ederken ertesi gün minik minik ve daha az haraket ede bilir 27 den sonra netleşip dhaa düzenli haraket eder
xAnneyiMx MorKelebek54 gecen kontrolde doktorum plesantaya yakin demişti fotoğraf bile çekmemişti acaba o yüzden olabilirmi
Brgmde xAnneyiMx aynısıı oldu 19 da harikaydı 20 hiç hissetmedim Sonra 3 gğn hiissetmedim 1 gün hissettim böyle gidiyor derken 22 de baya vuruyo 😍
Brgmde xAnneyiMx küçük daha annesi harekette ediyordur amabiz kuvvetlileri hissediyoız bende 20 de tedrgn olmştm 3-4gün hissetmeyip 1 gün hissetmeler 22 ye kadae geldi sanıyorum 21.3 den sonra faln net vuruşu hissedlyo