Hgergy Bu ay 16. Gün yumurtlama gördüm hep 14. Gün olurdu Normalde bugün adet olmam gerekirken olmadım. Perşembe günü yaptığım kan testi de negatif gelmişti. bu durumda geç döllenme ihtimali var mı tecrübeliyim arkadaşlarım🙏
Baby_B Hgergy olabilirde olmayabilirde canim Ben 7 gun gecikme ile evde yaptigim testte iki cizgi gordum Oncexlsinde yoktu
Aksoyy Hgergy aynı durumu yaşıyorum 8 gün oldu gecikeli 4 cu günde kan verdim 0.43 çıktı negatifti pcosluyum adet duzensizligide var
busrax_ Hgergy yumurtlama geç olduğu için regli tarihide ileri atıyor. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursunuz
Hgergy babyylve_ 28 gunde bi oluyor 7 gün sürüyor Normalde hep 14. Gün yumurtlama görürdüm bu ay 16 ve 17. Gunlerde pik oldu
Baby_B Hgergy hayir reglim düzenliydi Ama 2 ay önce kürtaj olmustum,dusuk yapmistim Degisiklik olmustur ama döngüm aynıydı,32 günde 1 oluyordum
gezentianne Hgergy 28 günde bir adet olan biri evet 14. günde yumurtlar birkaç gün stresten gecikmiş olabilir. Geç döllenme olsa 2 güm geç döllenme olmuştur o da mutlaka gecikmede silik de olsa cıkar. İlk gebeliğim 6 ikinci gebeliğim 8 gün geç döllenmeydi ikisi de evde idrar testinde cıkmıştı
Hgergy gezentianne gecikmeden sonra hiç test yapmadım. Yarın da olmazsam evde test yapcam inşallah vardır 🌸
Hgergy gezentianne sadece adetten 2 gün önce kan verdim negatifti. Burda kanda negatif görüp geç döllenmeden dolayı sonradan pozitif görenleri okuyunca umutlandim
Hgergy Baby_B ben de sizin gibi kürtaj oldum Haziran’da. Ama dongum değişmemişti ilk defa bu ay gecikti
Simge-T93 Benim 10 gün gecikmesine rağmen silik bir şekilde öğrenmiştim hamile olduğumu ki çoğu kişi daha gecikme olmadan öğreniyor moralim bozulmuştu, doktorum geç döllenme dedi ama sağlıksız bişey değil korkma dedi şuan 6 aylık olduk 🥰 umut hep var.
Hgergy Simge-T93 maşallah ne guzelll. Sağlıkla mutlulukla büyüsün. Rabbim bana da hayırlı haber nasip etsin yazayım buraya
Patito__ Hgergy olabilir ozellikle pco varsa daha yuksek ihtimal Ben 17. Gun pik gordum adetimden iki gun once ogrenmistm Gun pik gordum adetimden sonra 5.6. gunde 50 cikmisti oncesinde yoktu İkiside gec dollenmeydi