mcansu Morsalkim 19. haftadayım benim bebeğimde baş aşağı pozisyonda ama doktok süreç boyunca çok fazla pozisyon değiştirirler demişti
Momellaa Morsalkim ilk gebeliğimde 27.ahftada döndü doktor istirahat et çok gerekmedikçe kalkma dedi 32 den sonra dayanamadım tabiki yatmaya 38 de oğlum doğdu
Sksjsux355-- Morsalkim o daha çok aşağı inip yukarı çıkacak annesi taaa ki 33. Haftadan sonra donmesi biraz zorlaşacak
Elfelf475 Morsalkim benim ilk oglum rahme düştüğünden son güne kadar bas asagıydı 😅 biraz tuvalete sık götürüyor o pozisyonda olması o kadar 🙃
Bo16 20 haftadan beri baş aşağı takılıyor 32 deyiz şuan bilmiyorum nerde ama tabi çok baskı yapıyor sıkıntısı o oldu onun dışında doktor bi sıkıntı görmedi
Elfelf475 Morsalkim evet iki hamilelikte de hep asagıda hiçbir zaman yukarı çıkmadı erkek olunca son ay söyle biraz yukarı büyüyor o kadar. Bir de ben uzun zayıfım benimki top gibi duruyor önden kimse anlamıyor 24 haftayı bile
Morsalkim Elfelf475 yaaaa benimde öyle ve ben korktum erken doğum mu olur diye teşekkür ederim ,☺️🥰🥰🥰
Elfelf475 Morsalkim benim ilki hele hep bas asagı büyüdü ilk günden son güne kadar. Ama 37+6 da doğdu açıkçası ikinci de inşallah çok bekletmez bence 37 38 de doğurmak çok iyi oluyor 🙃
Rabia-T Morsalkim evet benim de karnım aşağıda. Bilemiyorum hiç öyle düşünmedim akışına bırakmak lazım birazda. Doktor herşey yolunda derse bence hiç kafanıza takmayın 😊