Tugceeayo Mamacita_1 gerçekten o kadar dayanılmaz hal aldı ki mide bulantıları artık ne gelirse gelsin razıyım yeterki bitsin diyorum yani😟
Tugceeayo Anneolmak__ dışarıya çıkmayı falan denesen yürüyüş yap , kitap oku , yada bir diziye falan başla . Ben suan diziye başladım onunla geçiştiriyorum yoksa benimde çoktan psikolojim bozulurdu
Anneolmak__ Tugceeayo oğlum var 3 yaşında hep onunlayim TV telefon yok falan. Parka çıkıyoruz bazen soğuk artık çok durulmuyor. Ne bileyim ya. Mutfaktan çok tiksindim yemek yapmak ölüm gibi geliyor
Nurse2121 Tugceeayo yüz yıl düşünsem böyle bir postu çocuğumu doyururken okuyacağım aklıma gelmezdi 😂 ben o kadar çok kustum ki evde serumla yattım
Tugceeayo Nurse2121 yaa güldürdünüz 😅 Ne güzel sonucu güzel oluyor iştede o sonuç gelene kadar çektiklerimiz 🥹 Ne zaman geçmişti peki sizde
gul-vii Tugceeayo ayima kadar günün her saati kusuyodum Suan 37+4 de sabah kusmalari hala devam ediyo ..
Tugceeayo zelihayaman1 evet kullanıyorum 9. Haftadan beri gece yatmadan 2 tane içerdim ama son 1 haftadır sabahları da alıyorum içmesem daha da mahvolurum ona rağmen kusuyorum
gul-vii Tugceeayo Enerjim 0 di Tüm gün kusmaktan col halsiz düsüyodum hep uykum vardi .. ama simdi daha iyim sabah kusmalarim var ama sonrasinda geciyo
Hryedz Tugceeayo 1. Hamılelıgımde 24 2. De 28 e kadar surdu malesef dogurana kadar devam edecegını dusunmustum😂
Tugceeayo Hryedz tam olarak suan öyle düşünüyorum her kustugumda asla geçmeyecek doğurana kadar kusucağımı düşünüyorum😅
mervedmrcn Tugceeayo yoğun bulantılarım 15. Haftamda bitti ama hafifte olsa hala devam ediyor 27+1 haftalığım
Nurak Tugceeayo 27. Haftalık gebeyim hala midem çok bulanıyor her sabah öğürerek uyanıyorum mutfağa giremiyorum maskeyle giriyorum mutfağa 😬